Obavijesti

Show

Komentari 57

Omraženi i nemogući: Nitko s ovim zvijezdama ne želi raditi

Omraženi i nemogući: Nitko s ovim zvijezdama ne želi raditi
14

Neke od najvećih imena s malih i velikih ekrana stekle su 'ugled' kao teške, nemoguće i neprofesionalne. Oni otežavaju snimanja, psuju i svađaju se sa svima

VIDEO

Isaiah Washington

S glumcem je bilo toliko teško raditi da je dobio otkaz u seriji 'Uvod u anatomiju' gdje je glumio Dr. Prestona Burkea, do 2007. Isaiah (52) je svojeg kolegu T.R. Knigta nazvao 'ped**om' dok su se svađali na setu. Washington se svađao i s kolegom Patrickom Dempseyjem. Tri godine nakon otkaza, Isaiah je izjavio da se 'zadnjih godina bori s idiotima'. 

Pixsell

Mariah Carey

Prema pričanju radnika iz studija, s Mariah (45) je bilo gotovo nemoguće raditi na showu 'American idol', u kojem je bila članica žirija. Osim toga, svađala se i s kolegicom Nicki Minaj (32) koja joj je jednom čak i zaprijetili da će je istući. 

PA/Pixsell

Lea Michele

Na setu serije 'Glee' bilo je svega. Osim Washingtona, navodno je teško bilo raditi i s Leom Michele (28). Kate Hudson (36) gostovala je u seriji, a kasnije je, navodno, komentirala da je Michele 'totalna diva' i 'noćna mora'. Prema jednom izvještaju, tijekom tehničkih poteškoća na setu, Lea se samo zaderala: 'Ajmo, ja imam planove'. 

PA/Pixsell

James Cameron

Osim po filmovima, Cameron (61) je slavan i po tome što je s njim teško raditi. Svojim temperamentom se i ponosi, a jednom je izjavio da 'jede stres za doručak'. Na glumce se često derao te ih udarao štapom ne bi li dobio reakciju koju želi. Kate Winslet (39) je nakon Titanica izjavila da više nikada ne želi raditi s njim. 

PIXSELL

Shannen Doherty

O njezinom otkazu iz Beverly Hillsa puno se pisalo, a njeni, sada bivši, kolege nisu imali lijepe riječi o njoj. Navodno se sa svima svađala, kako s glumcima, tako i s producentima i redateljima. Njen kolega Ian Ziering je rekao da mu je drago da je otišla jer je bila 'ekstremno neprofesionalna'. 

Pixsell

Shia LaBeouf

Luđak ili neshvaćeni umjetnik, štogod da je, Shia je nepredvidljiv. Svog kolegu iz filma 'Bez zakona', Toma Hardyja (37), jednom je zaskočio i pokušao ga nokautirati. U veljači 2013. se posvađao s režiserom predstave u kojoj je trebao glumiti na Broadwayju. Posvađao se i s kolegom Alecom Baldwinom, a kasnije je objavio sve e-mailove koje je razmijenio s njima. Otkaz je dobio, kaže, jer se previše uživio u ulogu.

PA/Pixsell

Katherine Heigl

Za zvijezdu serije 'Uvod u anatomiju' rekli su da je 'preteška, a ne isplati se'. Ljudi koji su s njom radili tvrdili su da bi ih stajala sate snimanja, jer bi se često zbog nje sve moralo zaustaviti. Svoj status jedne od najomraženijih glumica, Katherine (36) je stekla kada je odbila nagradu Emmy za ulogu u 'Uvodu u anatomiji'. Odbila ga je, objasnila je, zbog loše napisanog scenarija. 

Reuters/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje