Obavijesti

Show

Komentari 36

Oprahina bivša maćeha: Oprah i Gayle više su od prijateljica...

Oprahina bivša maćeha: Oprah i Gayle više su od prijateljica...
6

Stedman i Oprah nikad nisu sami, Gayle je skoro uvijek s njima. S njom provodi više vremena nego s njim i on to trpi. Kontrolira ga novcem, tvrdi Barbara Winfrey

VIDEO

Nakon 14 godina braka, otac kraljice talk-showa, Vernon (81), zatražio je rastavu od njene maćehe Barbare (66). Oprah se, tvrdi Barbara, nakon toga jako bezobrazno ponijela prema njoj. U intervjuu za Daily Mail Barbara je otkrila da ju je voditeljica izbacila iz doma koji je dijelila s njenim ocem te da je zbog toga beskućnica. 

Osim što tvrdi da je Oprah Winfrey (60) zla osoba koja kontrolira ljude svojim novcem i uopće nije brižna, Barbara kaže i da je odnos između Oprah i njenog partnera te njene prijateljice Gayle 'jednostavno bizaran'.

'Oprah i Gayle više su od prijateljica'

- Tijekom tih 14 godina koje smo provele kao obitelj, ni jednom nisam vidjela da se Oprah i Stedman ljube ili drže za ruke. S druge strane, s Gayle je jako prisna. Njih dvije više su od prijateljica - rekla je Barbara objašnjavajući da se Oprah u Gayle pouzda više nego u vlastita oca ili partnera Stedmana. 

Dodaje kako Stedman (63) i Oprah gotovo nikad nisu sami, Gayle King (59) uvijek je s njima. Kaže kako joj nije jasno kako Stedman to uopće trpi.

Koliki Oprah sve voli imati pod kontrolom svjedoči i to što se sa Stedmanom često svađa oko toga kako on provodi vrijeme kad nije s njom. U jednom je periodu čak angažirala privatnog detektiva da je prati kako bi se uvjerila da joj ne laže. 

'Zna njegove tajne i kontrolira ga'

- Oprah je prvo bila jače zaljubljena i htjela je da se vjenčaju, no Stedman nije pristao. S godinama, stvari su se promijenile - on je bivao sve jače i jače zaljubljen u nju, no ona se nikako ne želi udati - govori Barbara. Kaže da Oprah odgovara što je Stedman ovisan o njoj, prvenstveno financijski, jer ga tako može kontrolirati. On zna njene, ona njegove tajne i zato ostaju zajedno. Uz Gayle, naravno, koja, kaže Barbara, s Oprah provodi više vremena od Stedmana. 

- Najviše od svega u vezi Stedmana sviđa joj se to što je njegova koža poprilično svijetla iako je crnac baš kao i ona. Također, oduševljava je njegova mekana kosa. To joj se jako sviđa - otkrila je Barbara. U intervjuu je ispričala i kako Oprah sve probleme na koje naiđe rješava prejedanjem.

- Kad god je pod stresom jede kao luda. Krumpir joj je omiljeno oružje u borbi sa stresom. Bilo da je riječ o čipsu, pireu, pomfritu... važno da je krumpir - otkriva Barbara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama