Obavijesti

Show

Komentari 99

Ovo je pet najboljih Harrisovih trenutaka s 87. dodjele Oscara

Ovo je pet najboljih Harrisovih trenutaka s 87. dodjele Oscara
6

Pokazao se vještim u pjevanju i plesu, a sudeći prema viđenom, ne bi bio ni loš striper. Jedni ga kude da nije bio zabavan, a drugi ga ne mogu dovoljno nahvaliti

VIDEO

Uloga voditelja dodjele Oscara Neilu Patricku Harrisu (41) definitivno je veliki izazov u karijeri. Dok ga neki strani mediji kude da je na ovogodišnjoj dodjeli 'valjao fore na koje se samo on smijao', drugi ga ne mogu dovoljno nahvaliti. Pokazao se vještim u pjevanju i plesu, a sudeći prema viđenom na dodjeli, ne bi bio ni loš striper. Za vas izdvajamo pet najboljih Harrisovih trenutaka s dodjele.

1. Cijela uvodna scena

Večeras odajemo počast najboljima i najbjelijima, pardon, najsjajnijima u Hollywoodu, rekao je komičar nakon što je po bini plesao bacajući kišobran u zrak za što je rekao da je improvizacija.

Reuters/Pixsell


VIDEO

2. Šala na račun Harveya Weinsteina

Radnja filma 'American Sniper' vrti se oko vojnika koji je ubio 160 neprijatelja, što bi za  Harveyja Weinsteina bilo sporo jutro, rekao je Neil najavljujući sljedeću kategoriju.

3. Najave Channinga Tatuma i Dakote Johnson

Najavljujući Channinga Tatuma (34) i Dakotu Johnson (25) kao prezentere, Harris se našalio i na njihov račun.

- Channing je prava stvar. Čim ga pogledate, spusti hlače. I spusti ruke. Jesam li rekao da spusti hlače? Da, to sam i mislio - našalio se Patrick. Najavljujući Dakotu Johnson, rekao je kako je ona ta zbog koje mladi danas svojim bakama i djedovima moraju objašnjavati što je to klupica za lupkanje po guzi.

4.O 'Birdmanu' i 'Whiplashu' u gaćama

Skinuo se do gaća i pritom se referirao na scenu iz 'Birdmana' u kojoj Michael Keaton samo u gaćama trči po Times Squareu. Dotaknuo se i filma 'Whiplash' i ukorio Milesa Tellera da bubnjeve svira u krivom ritmu.

VIDEO

5. Nezaobilazna šala na račun Johna Travolte

Ne samo da je Benedict Cumberbatch najintrigantnije ime u šoubiznisu, već ćete upravo to ime i prezime čuti kad zamolite Johna Travoltu da najavi Bena Afflecka, našalio se Harris referirajući se na prošlogodišnji Travoltin gaf kad je trebao najaviti pjevačicu Idinu Menzel, a umjesto njenog imena izgovorio je Adele Dazeem.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao