Obavijesti

Show

Komentari 23

Princ William o trudnoj Kate: Idem se doma brinuti o ženi

Princ William o trudnoj Kate: Idem se doma brinuti o ženi
5

Samo mjesec i pol dana nakon što je princ George proslavio svoj prvi rođendan, iz kraljevske obitelji javnost su obavijestili da je vojvotkinja Kate trudna po drugi put

VIDEO

Samo nekoliko sati nakon što su iz kraljevske palače priopćili da očekuju svoje drugo dijete, princ William (32) otvoreno je progovorio o trudnoći i trenutačnom zdravstvenom stanju svoje supruge Kate Middleton (32). Vojvotkinja od Cambridgea na kućnoj je njezi jer, kao i u prvoj trudnoći, pati od trudničke hipermeze. Riječ je o teškim trudničkim mučninama i povraćanju što može dovesti do dehidracije. Tijekom gostovanja na Sveučilištu Oxford u ponedjeljak William se obratio okupljenima. 

- Kate se osjeća dobro. Iza nje je nekoliko težih dana, ali svejedno smo oduševljeni zbog dolaska prinove u našu obitelj. Oduševila nas je vijest o trudnoći. Nadamo se da će se njezino zdravstveno stanje što prije stabilizirati. A sad moram ići i brinuti se o njoj - poručio je princ. 

Treba roditi na proljeće

Kate je u javnosti zadnji put viđena prije nešto više od deset dana. Trenutačno je trudna između šest i osam tjedana, a trebala bi roditi na proljeće. U srpnju ove godine njihov sin George proslavio je prvi rođendan. 

Vijest su htjeli tajiti još neko vrijeme, no nakon što su shvatili da neće moći obavljati zakazane dužnosti, ipak su odlučili ranije s time izići u javnost. 

Već su otvorene kladionice

Ubrzo nakon objave o trudnoći, kladioničarima je započelo još jedno burno razdoblje. Već su započele pretpostavke sve od datuma rođenja, boje kose te datuma rođenja nove kraljevske bebe. Među imenima se spominju Elizabeth, Diana, Victoria i Pippa ako se rodi kćer, a James, Phillip, Edward i Richard ako se opet rodi dječak. Može se kladiti i na mogućnost da Kate i William postanu roditelji čak i trojkama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...