Obavijesti

Show

Komentari 172

Rambo ne ide u finale, plasirali su se Albanija i ruske Babuške

Rambo ne ide u finale, plasirali su se Albanija i ruske Babuške
35

Nakon prve polufinalne večeri u finale su se plasirali Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska. Nina nastupa u četvrtak

VIDEO

Na prvoj polufinalnoj večeri 57. Eurosonga u Bakuu u Azerbejdžanu nastupilo je 18 od ukupno 42 zemlje koliko ih se ove godine natječe. 

U finale su se plasirali Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska.

Nastup hrvatske predstavnice Nine Badrić očekuje se u četvrtak na drugoj polufinalnoj večeri.

Rambo Amadeus nije prošao u finale

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S pjesmom 'Euro Neuro' prvi je nastupio predstavnik Crne Gore Rambo Amadeus. Na pozornici se pojavio u odijelu okružen velikim drvenim magarcem i breakdancerima. Island je predstavio duo Jónsi i Gréta s pjesmom 'Never Forget'. Treća je nastupila predstavnica Grčke, Eleftheria Eleftherio (23), koja se na kladionicama nalazi na 13. mjestu. Grkinja, koju su gledatelji proglasili najljepšom natjecateljicom Eurosonga, otpjevala je pjesmu 'Afrodizijak'. 

Predstavnici Latvije nastupili su s pjesmom 'Beautiful Song' dok je Albanka Rona Nishliu (25) u efektnom kostimu otpjevala baladu 'Suus'. Šesteročlani bend Mandinga iz Rumunjske izveo je energični ljetni hit 'Zaleilah'.

Na pozornici su se pojavili s gajdama i bubnjevima, a pjevačica je plijenila pozornost u prekratkoj narančastoj haljinici.

Izraleski predstavnici koji su neko vrijeme slovili kao favoriti nisu prošli u finale

Sedmi po redu nastupili su predstavnici Švicarske s pjesmom 'Unbreakable'. Uz duo Sinaplus na pozornici su se našla još dva člana, gitaristica i bubnjar. Nakon rokera na pozornicu je izašla mlada belgijska predstavnica Iris kojoj su u interpretaciji pjesme 'Would You' pomogla tri prateća vokala. Crvenokosa predstavnica Finske Pernilla Karlsson na pozornici se pojavila u društvu čelista i izvela pjesmu 'När jag blundar'. 

Izraelski predstavnici, članovi grupe Izabo koje su neko vrijeme slovili kao favoriti, na pozornici su izveli pjesmu 'Time'. 

Izrael je morao promijeniti ime pjesme

Poslije predstavnika Izraela, nastupila je predstavnica San Marina s pjesmom 'The Social Network Song'. Pjevačici Valentini, na pozornici u Bakuu pridružili su se još četiri plesača i jedan prateći vokal. Pjesma je prvotno bila nazvana 'Facebook' no zbog pravila natjecanja morali su promijeniti naziv u društvenu mrežu.

Uz kadrove veslačkog tima na pozornicu je izašla predstavnica Cipra Ivi Adamou. Tijekom izvedbe pjesme 'La La Love' na platformi je s još četiri plesačice izvela koreografiju. Plavokosa predstavnica Danske, Soluna Samay, na pozornici se pojavila s gitarom i otpjevala pjesmu 'Should've Know Better'. 

Energične ruske Babuške slove kao pobjednice na kladionicama

Vesele ruske Babuške oduševile su publiku pojavivši se u svojim tradicionalnim nošnjama. Držale su se za ruke i njihale na pozornici tijekom izvedbe pjesme 'Party for everybody'. Na kladionicama se spominju kao moguće pobjednice natjecanja. Predstavnicima najpopularnije mađarske grupe 'Compact Disco' društvo su pravila tri prateća vokala. Frontmen benda šetao je po pozornici tijekom izvedbe pjesme 'Sound Of Our Hearts'. 

Irska grupa Jedward imala je efektan nastup

Austrijski duo Trackshittaz na pozornici se pojavio s tri plesačice i izveo pjesmu 'Woki mit deim Popo'. Predstavnik Moldavije, Pasha Parfeny, otpjevao je tradicionalnu pjesmu 'Lăutar', a na pozornici su mu se pridružile tri plesačice i dva prateća vokala. 

Prvu večer natjecanja zatvorio je nastup Irske koja je dosad najviše puta pobjeđivala na Eurosongu. Grupa Jedward imala je efektan nastup i pjesmu 'Waterline' otpjevala u srebrnim kostimima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'