Obavijesti

Show

Komentari 37

Seksi prošlost Sulejmanove punice: Ne sramim se golotinje

Seksi prošlost Sulejmanove punice: Ne sramim se golotinje
6

Ikona turske kinematografije Hülya Darcan, koja glumi Melike u seriji “Dila”, otkriva koliko joj sliče kćeri Zeynep i Bergüzar Korel te u kakvim je odnosima s Halitom

VIDEO

Imala je samo 16 godina kad su je urednici prestižnog turskog časopisa Ses Mecmuası stavili na naslovnicu. Srednjoškolka Hülya Darcan je, kaže, preko noći postala zvijezda.

u me osuđivali zbog toga. Ni roditeljima nije bilo svejedno, ali podupirali su me u svemu. Bila sam tvrdoglava i znali su da neću samo tako odustati od snova - kaže Hülya. Njezine seksepilne fotografije očarale su i domaće redatelje, koji su je počeli obasipati televizijskim i filmskim ulogama. Ikona turske kinematografije se 1967. godine zbog filma “Silahları Ellerinde Öldüler” preselila 

iz rodnog Izmira u Istanbul.

Glumica se u metropoli zaljubila u Tanjua Korela, sedam godina starijega glumca i redatelja, za kojeg se udala sedam godine poslije. Par je ubrzo dobio kćeri Zeynep (37) i Bergüzar (31), koja se poslije proslavila kao Šeherezada iz serije “1001 noć” i supruga Halita Ergença (43), sultana iz “Sulejmana Veličanstvenog”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Majčinstvo mi je bilo važnije od karijere. Zato sam se i povukla iz glume. Posao može čekati, ali obitelj ne. Oprostit će vam pogreške, ali neće uvijek zaboraviti, a s tim se ne bih mogla nositi - kaže Hülya (62).

Povratak glumi pomogao joj je preboljeti suprugovu smrt

Mlađa kći Bergüzar krenula je njezinim stopama i postala glumica, a starija Zeynep posvetila se drugoj vrsti umjetnosti. Svojedobno je živjela u Americi, a danas radi kao upraviteljica hotela, dizajnira torbice, slika i sama odgaja 10-godišnju kćer.

- Novinari i fotografi bili su česti gosti u našoj kući. Bergüzar ih je obožavala. Stalno je trčala za njima, a Zeynep se skrivala. Nije voljela biti u centru pažnje. Pobjegla bi u sobu i čitala knjigu dok oni nisu otišli - smije se Hülya, koju trenutačno gledamo u ulozi zlice Melike u TV seriji “Dila”.

Turska glumica je čak 17 godina izbivala s posla jer se, kaže, htjela posvetiti djeci. Suprug Tanju je radio, a ona je bila kod kuće.

- Nikad nisam požalila zbog te odluke. Uostalom, očajnički mi je trebala stanka. Ako si neprestano na malim ekranima i stalno glumiš slične likove, brzo dosadiš ljudima. Igrala sam pametno i sad uživam u poslu kao nikad prije - rekla je Hülya.

Gluma joj je, dodaje, pomogla i nakon što je 2005. godine izgubila supruga Tanjua. Glumica je tada počela snimati seriju “Zeytin Dalı”, a boravak na setu i druženje s kolegama vratili su joj optimizam.

- Teško je izgubiti srodnu dušu i partnera s kojim si proveo cijeli život. Nasreću, djeca su već bila velika pa smo ipak malo lakše podnijeli gubitak i nosili se s boli. Još se privikavam na samoću, ali opet se smijem i veselim budućnosti - kaže glumica.

Kad ne radi, vrijeme provodi s unucima. Zeynepina kći već ima deset godina i žudi za privatnošću pa se Hülya posvetila Aliju (4), Bergüzarinu i Halitovu sinu.

'Imam zeta iz snova, ne bih ga mijenjala ni za što'

- Ali je izuzetan dječak. Hiperaktivan je, sve ga zanima, a ja sam ga razmazila više od roditelja - smije se junakinja “Dile”.

Glumica se od prvog dana odlično slaže s kćerinim suprugom Halitom Ergençom, a od milja ga zove sinom kojeg nikad nije imala. Punicu i zeta mnogi nagovaraju da zajedno snime seriju ili film, ali Hülya ne želi otkriti hoće li im se želja ostvariti.

- Halita cijenim kao glumca, supruga i oca. Bila sam počašćena kad mi je rekao da je gledao sve moje filmove i učio od mene. Svjesna sam koliko je kći sretna s njim i zato ga ne bih mijenjala ni za što na svijetu.

Sigurna sam da on jednako misli o meni ili zbilja dobro glumi - smije se glumica. Iako je prijatelji zadirkuju da je već stara jer ima unučad, Hülya kaže da s njima zapravo proživljava drugu mladost.

- Ne bojim se starosti i smrti. Ponosna sam na svaku boru i nikad ne bih išla pod nož. Pazim što jedem, puno se krećem i volim se dotjerati, kao i svaka žena, ali nisam sklona pretjerivanju - kaže Hülya.

Laska joj što je i dalje smatraju jednom od najpoželjnijih glumica u Turskoj, iako je prošlo više od 40 godina otkad je skidanjem pred kamerama pokrenula seksualnu revoluciju u domaćoj filmskoj industriji.

- Sretna sam što je ‘Dila’ postigla uspjeh u Turskoj i ostatku Europe. Stalno mi stižu ponude, ali nijednu nisam prihvatila. Vjerujem instinktima i čekam da me neki scenarij doslovce obori s nogu - kaže glumica.     

‘Djeca mogu uvijek računati na mene’     

Nema boljeg komplimenta od onog kad ti kćeri kažu: ‘Mama, hvala ti za sve što si učinila za nas’, kaže Hülya Darcan. Glumica je mlađu kćer Bergüzar rodila kad je Zeynep krenula u osnovnu školu. Bila je na vrhuncu karijere, ali ostala je kod kuće kako bi se posvetila njihovu odgoju. 

Bergüzar je, kaže, odmalena voljela ići s roditeljima na set pa se nisu začudili kad im je rekla da želi postati glumica. Jedino za čim Hülya žali je što pokojni suprug Tanju nije stigao upoznati unuka Alija.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu