Obavijesti

Show

Komentari 44

Sheen je trošio 1,6 milijuna dolara godišnje na prostitutke

Sheen je trošio 1,6 milijuna dolara godišnje na prostitutke
5

Charlie je prostitutkama plaćao između 5000 i 10.000 dolara više za seks bez kondoma, a neke su pak željele zatrudnjeti s njim. Amanda mu je htjela biti bliska

VIDEO

Svodnica koja je Charlieju Sheenu (50) godinama podvodila prostitutke progovorila je o nekim njegovim navikama za Page Six . Anna Gristina ispričala je kako je glumcu i njegovoj bivšoj supruzi Brooke Muller podvodila djevojke dvije godine sve do nekoliko mjeseci prije nego li je glumcu dijagnosticiran HIV.

Kaže da je plaćao više za seks bez kondoma, a najdraži su mu bili transvestiti. Američki mediji procijenili su da je godišnje trošio 1,6 milijuna dolara na prostitutke.

- Neke od prostitutki nisu se koristile zaštitom jer im je platio i 5000 do 10.000 dolara više, neke od njih željele su ostati trudne - ispričala je Gristina. Sheen nije jedini koji se zabavljao s prostitutkama, to je voljela i njegova tadašnja supruga Brooke.

- Ponekad bi Charlie kockao preko interneta i pušio jednu cigaretu za drugom, a njegova žena se zabavljala s curama - dodala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumac bi ponekad djevojke pitao i da pozovu svoje muške kolege, a u prosjeku je po noći trošio između 75.000 i 100.000 dolara na prostitutke.

Spavala s njim bez kondoma iako je znala da je zaražen

Medicinska sestra Amanda Bruce sa Sheenom je bila osam mjeseci u vezi. Znala je da je HIV pozitivan, ali ipak je spavala s njim bez zaštite. U emisiji Doktor Oz rekla je kako joj je Charlie u suzama rekao da je zaražen, a ona je htjela zadržati tu razinu intimnosti jer je rizik bio minimalan. Osim toga uzela je i lijek koji smanjuje rizik od zaraze.

I Sheenov liječnik, Robert Huizenga , savjetovao je Bruce da se ne upušta u nezaštićeni seks s njegovim klijentom, ali ona je je odlučila suprotno.

VIDEO

Bruce tvrdi da nisu spavali s drugim ljudima u to vrijeme. I ona se testirala i kaže da je rezultat negativan.

Nemaju sve Charliejeve bivše lijepe riječi za njega. Prostitutke i porno dive s kojima je spavao tvrde da ih nije unaprijed upozorio da ima HIV, što je protuzakonito, pa ga namjeravaju tužiti i tražiti odštetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...