Obavijesti

Show

Komentari 188

Stanija: Znam ljude koji su za 300 eura iznajmljivali Soraju

Stanija: Znam ljude koji su za 300 eura iznajmljivali Soraju
6

Tko je uopće Soraja i čime se bavi? Odakle joj za život, auto, krpice i najam za stan? To vam govori čime se bavi i kako dolazi do novca, rekla je Stanija

VIDEO

Stanija Dobrojević (30) prije nekoliko mjeseci tužila je Soraju Vučelić (30) za povredu časti i ugleda, a sada je žestoko uzvratila Soraji i optužila ju da koristi njezino ime kako bi dobila medijsku pažnju. Soraja je tvrdila da je Stanija oralno zadovoljavala njezinog prijatelja Matiju u toaletu. 

- Pomalo sam razočarana u sud i počinjem sumnjati u pravdu u našoj zemlji. Nadala sam se da ću putem tužbe i suda obraniti svoj ugled i čast, međutim, sad vidim da je to borba s vjetrenjačama - kazala je Stanija koja je razmišljala o tome da povuče tužbu jer ju je sramota s kim se tuži, prenosi Kurir.

- Tko je uopće Soraja Vučelić i čime se bavi? Gdje je to ona radila i odakle joj za život, auto, krpice i najam za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj, čime se bavi i kako dolazi do novca - obrušila se ljutito Stanija na suparnicu. Dodaje kako, za razliku od Soraje, ona ima posao, zaradu, radni staž i privatni posao, a uz to je i najangažiranija djevojka u Srbiji. Osim toga, jedno privatno oprosti moglo je, kaže Stanija, okončati ovu aferu i cirkus, no dotična i dalje čvrsto stoji iza svojih riječi. 

- Zna i sama da sve laže i to govori sve o njoj. Mogla sam i ja izjaviti da mi je taj isti Matija tu noć pri povratku iz toaleta rekao da ga je upravo oralno zadovoljavala Soraja i da je vodi u hotel, nakon čega su zaista i otišli pred zoru. Ili da izjavim kako me poznanici i prijatelji zovu i kažu da provjereno znaju likove koji su Soraju iznajmljivali za 300 do 500 eura, no nije mi palo na pamet tako nešto izjaviti za novine - objasnila je Stanija i kazala kako se ona uskoro vraća u Ameriku jer nema vremena za takve gluposti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novac od sudske presude dat će, kaže, za nezbrinutu djecu bez roditelja kako ne bi izrasli u ljude kao što je Soraja koja ne zna što je obitelj, ljubav i pravi odgoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu