Obavijesti

Show

Komentari 15

Sve Bieberove djevojke: Koja vam je od njih najviše seksi?

Sve Bieberove djevojke: Koja vam je od njih najviše seksi?
9

Otkako je u prosincu 2013. godine prekinuo dugogodišnju i turbulentnu vezu sa Selenom Gomez, pjevača Justina Biebera povezivalo se s mnogim djevojkama

VIDEO

Sve dok nedavno nakon poduže pauze nije objavio pjesmu 'What Do You Mean', Justin Bieber (21) po medijima je više bio zbog svog skandaloznog ponašanja i djevojaka u čijem je društvu provodio vrijeme. Njegova najveća ljubav bila je Selena Gomez s kojom je turbulentnu vezu prekinuo u prosincu 2013. godine. 

Ubrzo poslije toga zaredale su se brojne djevojke s kojima ga se povezivalo. 

Hailey Baldwin 

Ubrzo poslije prekida sa Selenom, Justin je sve više vremena počeo provoditi u društvu manekenke Hailey Baldwin (18). Njegovi prijatelji otkrili su da ju smatra seksi, cool i zabavnom, a kod nje mu se najviše svidjelo to što ju njegova slava ne opterećuje i ne zanima. Par vezu nikad nije potvrdio. I danas govore da su samo prijatelji. 

Jayde Pierce

Vizažistica i blogerica zadnja je u nizu djevojaka s kojom se pjevač povezuje i druži. Proteklih dana par je snimljen na odmoru na Bora Bori, a medije su preplavile fotografije golog Justina kako šeće pred Jayde Pierce (20). Ni jedno ni drugo ne žele potvrditi vezu, no s obzirom na spomenute fotografije, čini se da su jako bliski. 

Xenia Deli

U kolovozu se pojavila informacija da je Justinovo srce osvojila bivša Viktorijina anđelica i Playboyev model - Xenia Deli. Viđeni su na spoju u Los Angelesu u piano baru gdje je pjevač i zasvirao svojoj djevojci, kako su je mediji prozvali. No ubrzo nakon ovih napisa, Justin je gostovao u showu Ellen DeGeneres i opovrgnuo natpise da je sa Xeniom u vezi.

Kendall Jenner

Neko vrijeme šuškalo se da je Justin u vezi i sa sve uspješnijom manekenkom Kendall Jenner (19). Glasine o tome rasplamsale su se nakon što je pjevač na Instagramu podijelio intimnu fotografiju s članicom obitelji Kardashian. Iako vezu nisu potvrdili, navodno su zbilja bili zajedno, no kako se pričalo, veza im nije uspjela zbog prijateljstva Kendall i Selene Gomez, Justinove bivše djevojke. 

Katherine Gazda

O vezi Biebera i ove djevojke pisalo se početkom ove godine. S Katherine Gazdom pjevača je navodno upoznao reper Kelly, a pojedini izvori tvrdili su da je njihova veza bila toliko ozbiljna da su planirali imati i djecu. 

Chantel Jeffries

Za manekenku Chantel Jeffries saznalo se kada je Bieber prošle godine u siječnju uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, a ona je u tom trenutku bila s njim u automobilu. Za Chantel su mnogi komentirali da nalikuje Kim Kardashian, a navodno je djevojka koja je željna slave i izlazi samo s poznatim dečkima, pa joj napisi u medijima o vezi s Bieberom nisu zasmetali. 

Tati Neves

Brazilka je javnosti postala poznata u studenom 2013. godine kada je na Instagramu podijelila fotografiju uspavanog Biebera. Poslije je tvrdila da se seksala s njim te da joj je pjevač ljubavnik. 

Jordan Ozuna

U lipnju 2013. godine, taman pred kraj veze sa Selenom, Justin je uhvaćen u društvu djevojke Jordan Ozune. Fotografi su ih snimili zajedno u čekaonici na poligonu dok su išli skakati padobranom i dok su se ljubili. Kako je njihova priča nastala, tako se ubrzo i ugasila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...