Obavijesti

Show

Komentari 4

Tenzije u MasterChef kuhinji i prvo ispadanje ove nedjelje

Tenzije u MasterChef kuhinji i prvo ispadanje ove nedjelje
3

Uskoro će prvi kandidat napustiti MasterChef kuhinju, no prije toga slijede prvi izazovi za TOP 16 natjecatelja koje gledatelji imaju priliku pogledati već danas

VIDEO

Da je jako teško impresionirati stručni žiri MasterChefa i što su sve natjecatelji u stanju izvesti kako bi se pokazali u što boljem svjetlu, vidjet ćemo u nedjeljnoj epizodi MasterChefa. I ovog petka i nedjelje očekuju nas brojna uzbuđenja u najpoznatijoj tv kuhinji, dok će za jednog kandidata četvrta epizoda MasterChefa značiti i kraj kulinarske pustolovine. 

U MasterChef kuhinji ove nedjelje kandidate će dočekati žiri i voditelj sa zadatkom da unutar dvije minute izaberu sedam namirnica s kojima će kuhati uključujući i glavnu namirnicu koju će odabrati pobjednik iz izazova iz prethodne emisije.

 „Što imaš komplicirati? To je to, samo  sedam namirnica!“ komentirao je Ratko prije nego je krenuo u odabir namirnica. Da unutar dvije minute nije lako odabrati namirnice te smisliti jelo, slikovito je opisala Mišel: „Imam dvije minute, idem u dućan, a u glavi mi je još uvijek prazno“. Vidjet ćemo kakva će pomutnja među kandidatima nastati u dućanu, kao i kome će odabir glavne namirnice zasladiti, a kome zagorčati dan. Vrhunac prezentacije jela TOP 16 natjecatelja ispred profesionalnog žirija showa dogodit će se u trenutku kada se ispred Dina nađe jelo natjecateljice Ive. „Prezadovoljna sam svojim jelom, prezentacija, okusi.. Očekujem dosta dobre komentare“ - ponosno je Iva komentirala svoje jelo.

No, kako će zahtjevni Dino reagirati kada vidi da je Ivina ideja jela vrlo slična jelu koje i on inače radi, te da li će biti na razini njegovog očekivanja, tek ćemo vidjeti. Jedno je sigurno – napetost između Dina i Ive moći će se rezati nožem. Naime, Iva će uporno pokušavati objasniti Dini kako ideja o ovom jelu dolazi isključivo iz njezine glave i da to jelo nikada u životu prije nije vidjela. Je li Iva ideju doista ''posudila'', kako će na to reagirati Dino, i hoće li Iva moći opravdati svoje jelo, vidjet ćemo u uzbudljivoj epizodi ove nedjelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Nije bitno samo proći, bitno je istaknuti se, napredovati, a ne ići unazad“  odlučno je najavio Robert svoju borbu za ostanak nad štednjakom najpoznatije kuhinje u kojoj se najbolje nagrađuje, a najlošije izbacuje. Tko će biti najbolji moći će odahnuti, no četvero natjecatelja bit će proglašeni najlošijim u Testu kreativnosti  te će se morati uhvatiti za posljednju slamku spasa u Strest testu.

Uskoro će prvi kandidat napustiti MasterChef kuhinju, no prije toga slijede prvi izazovi za TOP 16 natjecatelja koje gledatelji imaju priliku pogledati već u večerašnjoj emisiji od 21 sat.

Tko će ispasti iz showa saznat ćemo ove nedjelje u 21.55 sati na Novoj TV!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju