Obavijesti

Show

Komentari 24

Vječni zavodnik, Čolić, uoči Dana žena sprema spektakl

Vječni zavodnik, Čolić, uoči Dana žena sprema spektakl
7

Za Zagreb me vežu jako lijepa sjećanja. Svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to uvijek vraća na najbolji mogući način, pjevajući sa mnom u glas, rekao je Čolić

VIDEO

Zdravko Čolić (63), vodeći koncertni velemajstor s ovih prostora, u četvrtak je u Areni Zagreb održao press konferenciju na kojoj je najavio nadolazeći koncert i poručio da jedva čeka početak zagrebačkog spektakla koji će za svoju vjernu i mnogobrojnu publiku upriličiti 7. ožujka, ususret Danu žena.

- Drago mi je što sam ponovno u Zagrebu, vežu me jako lijepa sjećanja za ovaj grad. Vjerujem kako je pred nama odličan koncert, sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolji mogući način vraća - pjevajući sa mnom u glas -izjavio je Zdravko Čolić.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/Pixsell 02:44

Proteklu godinu u životu ovog velikog glazbenog zabavljača obilježila je turneja "Vatra i barut" koja je započela 8. ožujka 2014. godine. Godinu dana kasnije, Zdravko Čolić održat će koncert u najvećoj zagrebačkoj dvorani - Areni Zagreb i tako okruniti uspješnu glazbenu turneju koja je punila dvorane diljem Europe i regije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da je jedna od regionalnih glazbenih legendi, za čije se nastupe čak i u grandioznim dvoranama redovito traži ulaznica više, Čolić je dokazao na svoja dva nedavna, rekordno posjećena koncerta u Beogradu, u sklopu kojih je držao publiku na nogama gotovo četiri sata. Njegovu publiku u Zagrebu, po svemu sudeći, također očekuje doživljaj za pamćenje.

Veličanstvenu proslavu Dana žena u Areni Zagreb, uz bogati katalog Čolićevih hitova, s nestrpljenjem iščekuju i organizatori. „Pred nama je glazbeni spektakl u svakom smislu te riječi. Postavili smo visoke produkcijske standarde koji su u koraku s najvećim svjetskim produkcijama. Uvjeren sam kako ćemo ispuniti očekivanja publike“, izjavio je Marko Perica, organizator koncerta iz agencije Fakat.

Povratak na zagrebačku scenu, na kojoj će Čolić svojim najvećim hitovima ponovno razgaliti mase, pozdravila je i njegova izdavačka kuća Hit Records: „Ponosni smo na dugogodišnju suradnju sa Zdravkom Čolićem koja je rezultirala s tri izdana albuma, među kojima je i aktualni 'Vatra i barut'.

Za kraj, podsjetimo da su ulaznice za koncert Zdravka Čolića u prodaji od prosinca 2014., a dostupne su za kupnju kroz sistem Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...