Obavijesti

Show

Komentari 20

Whitney će pokopati kraj oca, prijenos sprovoda na internetu

Whitney će pokopati kraj oca, prijenos sprovoda na internetu
10

UZ BOBBYJA SE NAVUKLA NA DROGE Whitneyina majka Cissy ne želi Bobbyja na sprovodu ni blizu unuke Bobbi. Vjeruje da je 'švorc' i da se želi 'ogrebati' za novac

VIDEO

Obitelj pokojne pjevačice njezinom bivšem suprugu rekla je da ga ne žele vidjeti na sprovodu. Uz to, uvjereni su da će se pokušati izboriti barem za dio Whitneyina bogatstva tako što će se zbližiti s kćeri Bobbi Kristinom (18) koja će naslijediti sve što je Whitney Houston imala. Cissy Houston, majka pjevačice, trudi se Bobbyja Browna (43) držati što dalje od unuke. Uvjerena je da je njen bivši zet 'švorc' i da samo gleda kako bi se osigurao. Procjenjuje se da će Bobbi naslijediti otprilike 110 milijuna kuna, no taj bi se iznos mogao udvostručiti do kraja 2012. zbog prodaje albuma koja je nakon smrti pjevačice porasla. 

Pjevačica je preminula u subotu u sobi hotela Hilton Beverly. Mrtvu ju je u kadi pronašla teta Mary Jones. Imala je 48 godina. Točan uzrok smrti još nije poznat, no nagađa se da je umrla od prevelike količine Xanaxa i drugih lijekova za smirenje koje je dobivala na recept u kombinaciji s puno alkohola. 

Pretjerivala s alkoholom svaki dan

Posljednje dane života pjevačica je provela opijajući se. Toliko je pila da se svaki dan rušila od alkohola. Otrijeznila se dok je snimala film 'Sparkle', no čim je s tim završila ponovno se odala porocima. Obitelj je bila ljuta na njene prijatelje koji su joj kupovali alkohol i pili s njom ne shvaćajući da joj time štete. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokopat će je uz oca, prijenos sprovoda na internetu

Whitney će biti pokopana u subotu na groblju Fairview u Westfieldu i to odmah do grobnice svog oca Johna Russella Houstona koji je preminuo 2003. godine. Prijenos sprovoda moći će se pratiti na internetu, a prenosit će ga i neke televizije. Misu prije pokopa obitelj je organizirala u baptističkoj crkvi New Hope u Whitneyinom rodnom gradu Newarku. U toj je crkvi kao dijete pjevala u zboru. 

Procjenjuje se da će se na sprovodu okupiti 1.500 ljudi među kojima će biti Chaka Khan, Diane Warren, L.A. Reid, Whitneyina rođakinja Dionne Warwick i brojni drugi. Aretha Franklin, kuma pokojne pjevačice, navodno će pjevati na sprovodu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana