Obavijesti

Show

Komentari 81

Whitneyina obitelj: Popila je puno Xanaxa i alkohola i umrla

Whitneyina obitelj: Popila je puno Xanaxa i alkohola i umrla
7

Mrtvozornik im je rekao da je imala premalo vode u plućima i da stoga zna da se nije utopila, nego joj je glava završila pod vodom nakon što je preminula u kadi

VIDEO

Nakon obdukcije mrtvozornik je obavijestio obitelj pokojne Whitney Houston da se prema njegovu mišljenju pjevačica nije utopila, piše TMZ. Naime, količina vode koju je Houston imala u plućima bila je jako mala, a ljudima koji se utope pluća doslovno 'plivaju' u vodi. Mrtvozornik stoga smatra da je pjevačica umrla zbog nečeg drugog, a voda joj je ušla u pluća jer je skliznula pod vodu u kadi nakon što je preminula. 

Obitelj misli da su je ubili lijekovi

Kad su čuli što je mrtvozornik utvrdio, zaključili su da je pjevačica preminula od prevelike količine lijeka za smirenje Xanaxa u kombinaciji s još nekim lijekovima i alkoholom. Od toga se, pretpostavljaju, onesvijestila i na kraju umrla i poskliznula se u kadi pa joj je glava završila pod vodom.

Podsjetimo, u hotelskoj sobi u kojoj je pjevačica preminula policija je pronašla veliku količinu lijekova za smirenje koje je Whitney dobivala na liječnički recept. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U kadi ju je našla teta

Prema najnovijim informacijama Whitney je u kadi pronašla njena teta Mary Jones koja joj je pomagala da se spremi za zabavu Clivea Davisa. Whitney je otišla u kupaonicu i nije izašla van dulje od pola sata. Mary, koja joj je u međuvremenu na krevet pripremila haljinu koju je trebala obući za zabavu, ušla je u kupaonicu i zatekla Whitney s glavom pod vodom. Odmah ju je izvukla van i počela je oživljavati, no to nije pomoglo. 

Bobbi zaspala u kadi u istom hotelu

Dan prije nego je Whitney umrla u kadi hotela Hilton Beverly njena kći Bobbi Kristina (18) zaspala je u kadi u istom hotelu na istom katu, piše TMZ. Prijatelji su joj kucali na vrata, no nije otvarala pa su pozvali djelatnike osiguranja hotela da im otvore vrata. Šokirali su se kad su vidjeli Bobbi kako spava u kadi i uplašili se da je mrtva. Nakon majčine smrti Bobbi je dvaput bila u bolnici jer je imala živčani slom. Prijatelji se boje da bi se mogla ubiti. Kažu da je histerična, iscrpljena i neutješna zbog smrti majke. 

Cissy Houston (78), majka pokojne Whitney, zamolila je mrtvozornika da tijelo njene kćeri pošalje u New Jersey, u Newark gdje je Whitney rođena, kad završi s obdukcijom. To neće biti problem jer nema razloga da se sumnja da je pjevačica umrla na nasilan način. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...