Obavijesti

Show

Komentari 0

'Uvijek sam želio biti poznat, imati slavne djevojke, novac...'

'Uvijek sam želio biti poznat, imati slavne djevojke, novac...'
10

ZAGREBAČKA AVANTURA Vitaly Zdorovetskiy opalio je Gričkim topom, a već je smislio kako će zaribati hrvatske obožavatelje. U zračnoj luci okupirali su ga fanovi

VIDEO

Uzbuđen sam što sam se vratio u Hrvatsku i vidim da ću se odlično zabaviti. Djevojke mi se sviđaju pa ću mamu možda ostaviti nekome na čuvanje, rekao je Vitaly Zdorovetskiy (23), zvijezda YouTubea i kralj prankova.

Komičar, kojeg prati deset milijuna obožavatelja, stigao je u Zagreb gdje su ga osnivači YouTube kanala JoomBoos, Maša Zibar (27) i Matej Lončarić (28), dočekali kao pravu zvijezdu. Po njega su na aerodrom došli u bijeloj Zastavi Yugo 45, čime su nasmijali Vitalyja. U zračnoj luci okupirali su ga obožavatelji.

Zarko Basic/PIXSELL

I mama je žrtva pranka

Preklinjali su ga da zastane kako bi se fotografirali. Maša i Matej s Vitalyjem su otišli u šetnju Gornjim gradom.

Ruski pranker u Hrvatsku je doveo i mamu Elenu Vulitsky , koja je s njim bila u Dubaiju. Ovo joj je prvo putovanje sa sinom, koji ju je zamolio da sudjeluje u njegovu pranku. Žrtva najnovije Vitalyjeve podvale postala je i mama. Sin ju je provozao u džipu nagnuvši se na samo dva kotača. Elena je na snimci urlala od straha.

Zarko Basic/PIXSELL

Mami je hladno u Zagrebu

- Drago mi je što me je sin doveo u Hrvatsku jer mi je rekao da se ovdje odlično zabavio. Jedini prigovor koji imam je hladnoća koja me više podsjeća na Rusiju nego na Los Angeles, u kojem živimo - rekla je Elena. JoomBoos je u zagrebačkom Arena centru danas u 18.15 sati organizirao druženje s obožavateljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Najveći sretnici družili su se s Vitalyjem

Pokretanje videa...

24sata Video 00:11

Utrčao na teren u finalu svjetskog prvenstva

Već sam kao dječak znao da želim postati poznat, imati najljepše djevojke i puno novca. Nekoć sam zabavljao samo prijatelje, a sada nasmijavam svijet, rekao je Rus.

U svoje prankove često uključuje prijatelje, a na njegove psine pada i mama Elena.

Chucky vs. Elena

Vitaly je nagovorio prijatelja da se preruši u lutka Chuckyja iz istoimenog horor filma. Prerušen se šetao po Vitalyjevom domu, u kojem živi s mamom. Mama je začula buku u kuhinji i vidjevši Chuckyja s nožem u ruci, zavrištala je.

Privatni album

- Smisao za podvale dođe spontano i mislim da se ne može naučiti. Ja sam ga naslijedio od mame koja ima odličan smisao za humor, pa me ponekad ona uspije nasamariti - rekao je Rus. Kao tinejdžer je vozio skateboard i s prijateljima radio snimke njihovih vožnji. S 18 godina je snimio porno film, ali bio je nepoznat sve do 2012. kad se prerušen u zombija zaputio u najsiromašnije četvrti Miamija.

Privela ga policija

Tamo je u krvavoj odjeći trčao za prolaznicima koji su izbezumljeno bježali. Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu uletio je u teren i pokušao poljubiti njemačkog nogometaša Benedikta Höwedesa i zbog svoje šale je zamalo završio iza rešetaka. Policija ga je privela i zadržala tek nekoliko sati. Jedan od njegovih popularnijih skečeva je onaj u kojemu razotkriva sponzoruše. Snimao se dok stoji pokraj Lamborghinija, a zgodne djevojke molio je da mu pokažu smjer do željene adrese. Vitaly je zvao djevojke na piće, no čim je odšetao do drugog auta, otišle bi bez riječi.

Prestao je piti i živi zdravo

- Za dobar video spreman sam učiniti baš sve. Sadržaj koji snimam smislim za nekoliko minuta, ali detalje usavršavam danima - rekao je Vitaly. Prije šezdeset dana odrekao se droge i alkohola te je počeo živjeti zdravo.

Hrvati piju ‘na ruski način’. Alkohol kupuju u trgovini i piju na javnoj površini. I cure sjede na stepenicama i ‘cugaju’, rekao je komičar Vitaly Zdorovetskiy (23) ovo ljeto kad je bio na trećem Ultra festivalu u Splitu.

Privatni album

Čim je privatnim zrakoplovom sletio u Hrvatsku, internetska zvijezda ruskih i ukrajinskih korijena s američkom adresom oduševio se našom klimom i svježim zrakom. U zračnoj luci su ga dočekali obožavatelji, a Vitaly nije gubio vrijeme pa se u Splitu odmah počastio tekilom i domaćim specijalitetima.

Htio se utrkivati s policijom

Osim što je tulumario na Ultri, komičar je obišao sva turistička mjesta u Splitu, a gradom su ga vozili domaćini. Navečer su ga zaustavili policajci, a Vitaly je razgovor s njima objavio na YouTubeu iako su ga policajci molili da to ne radi.

- Ne znam je li me prepoznao, ali rekao mi je da to ne stavljam na internet. Pustio me je i rekao da je sve u redu, ali bio je agresivan. Koja razlika između hrvatskih i američkih policajaca - komentirao je Vitaly.

Prije nego što su ih zaustavili, komičar je pokušao nagovoriti vozača da se utrkuju s policijskim autom, ali Splićanin ga je odbio. Rusa su policajci pretresli jer ih je snimao, ali odmah su ga pustili.

Privatni album

Umalo se utopio na Jadranu

Jedan video nazvao je “Moje hrvatske prijateljice”, a snimao ga je dok je brodom putovao na otok Brač. Publici je rekao da se na hrvatskoj obali umalo utopio, a od danonoćnog tulumarenja izgubio je glas.

- Ovo izmiče kontroli - izjavio je partijaner Zdorovetskiy.

'Ovdje je sve tako jeftino'

Pohvalio je vlasnike i konobare kafića te restorana koji su ga stalno častili pićem jer su ga prepoznali s YouTubea. Vitaly je za Hrvatsku rekao da izgleda poput netaknutog raja na zemlji. Internetski hit komičar je tek na Hvaru shvatio da Hrvatska zapravo ima svoju valutu.

- Mislio sam da imaju euro. Ovdje je sve tako jeftino - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu