Obavijesti

Show

Komentari 38

Za Frajlama s diplomom luduje Severinin bivši zaručnik Milan

Za Frajlama s diplomom luduje Severinin bivši zaručnik Milan
3

Članice ženskog sastava zvali su da pjevaju i u hidroelektrani, a one bi voljele zapjevati u rudniku. Mislile su da im je glazba samo zabava tijekom studiranja

VIDEO

Svaka od nas prije Frajli svirala je u nekom bendu. Shvatile smo da bismo skupa bile savršen spoj, ističu članice ženskog kvarteta.

Jelena Buča (33) je ekologinja, Marija Mirković (31) je pravnica, Nataša Mihajlović (35) profesorica francuskog jezika, a Nevena Buča (36) psihologinja. Grupu su oformile 2009. godine, a zbog stalnih nastupa su zamrznule svoje karijere. 


- Naša glazba je spoj vojvođanskog tanga, šansonijerskog ugođaja i ženskog bećarca - pojasnile su cure koje su trenutačno najpopularniji ženski bend na području bivše Jugoslavije. 


- Svirale smo svugdje, od u supermarketa, izloga trgovine, manastira, zvali su nas i u muzej, a pjevale smo i u bolnici, vrtiću, kao i u hidroelektrani. Ostaje još jedino nastup u rudniku i svemiru - šale se. Među njihovim najvećim obožavateljima je i Milan Popović (48), bivši i peti Severinin zaručnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Susrele smo se s njim i on je naš vjerni fan - kažu Vojvođanke. Dodaju da ne znaju posjećuje li Milan njihove koncerte ili ih samo sluša na CD-u. S dečkima vole surađivati, ali oni su samo dio pratećeg sastava. S dečkima su nastupile u srijedu u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. 


- Ženskih bendova nema puno i ne znamo kako bismo s dečkima funkcionirale - ističu.

Sad sviraju samo za svoj gušt

VIS Lutke još su aktivne. Gitaristica Maja Mihaljević (63) izrađuje nakit, bubnjarica Mirjana Nguyen Vukelić (64) radi u svojoj tvrtki, gitaristica i vokal Ljerka Staudacher (65) je u mirovini, a basistica Lidija Špegar (36) radi dokumentarne filmove. Posljednji koncert imale su 2007. godine.

Hrvatske cure sa slovenskim imenom

Vinkovački punk bend Punčke na sceni je sedam godina. Lucija Ivšić (23), gitaristica i i pjevačica, studira geodeziju, basistica Anja Tkalec (23) studira Informacijske znanosti i Povijest umjetnosti, a bubnjarica Ena Baćanović (23) je zaposlena.

Povukle su se prije 23 godine

Članice Cacadou looka 
nedavno su zasvirale da vide jesu li još u formi.  Bubnjarica Tatjana Simić danas je kućanica, basistica Suzana Kožić je teta u vrtiću, gitaristica Giovanna Kirinić radi kao profesorica. Pjevačica Jasmina Simić i klavijaturistica Alenka Mendiković su poduzetnice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'