Obavijesti

Show

Komentari 12

Životne tragedije: Celebrityji kojima su ubili članove obitelji

Životne tragedije: Celebrityji kojima su ubili članove obitelji
10

Jennifer Hudson je 2008. godine ostala bez majke, brata i nećaka koje je ubio njezin šogor. Roditelje Patricka Duffyja ubili su tinejdžeri tijekom naoružane pljačke

VIDEO

Oskarovka Charlize Theron (39) imala je 15 godina kad je gledala kako joj majka Gerda 1991. ubija oca u samoobrani. Njezin otac Charles bio je alkoholičar i godinama ih je zlostavljao. Te noći prijetio im je da će ih obje dokrajčiti. 

PIXSELL

Sin Billa Cosbyja (78) ubijen je 1997. godine. Ennis je mijenjao gumu na automobilu kad su ga upucali razbojnici koji su ga htjeli opljačkati. Njegova prijateljica se vozila u svom automobilu kad je vidjela naoružanog muškarca.  Okrenula se i vratila, no Ennis je već bio mrtav. Imao je tada 27 godina, a nakon što je diplomirao, namjeravao je upisati fakultet. 

Pixsell

Život Kelseya Grammera (60) odmalena je obilježen tragičnim događajima. Kad je imao 13 godina njegov otac Frank Allen je ubijen. Sedam godina kasnije njegovu stariju sestru Karen oteo je serijski ubojica Freddie Glenn, a potom ju silovao i ubio. 

PA/Pixsell

Otac Michaela Jordana (52) stao je 1993. godine na odmaralište kako bi odmorio od vožnje. Dva tinejdžera su po tablicama koje je Michael kupio ocu prepoznali čiji je automobil. Ispali su Jamesu jedan metak u prsa, ukrali auto i dva NBA prstena koje je Michael također poklonio ocu. Suđenje je pokazalo da je motiv ubojica bila pljačka.

Reuters

Glumica i pjevačica Jennifer Hudson (33) doživjela je 2008. godine veliku obiteljsku tragediju. Njezin šogor William Balfour ubio je njezinu majku i brata u njihovoj obiteljskoj kući u Chicagu. Dan poslije i njezin sedmogodišnji nećak pronađen je mrtav u automobilu. Balfaour je osuđen na doživotni zatvor, a Jennifer mu je javno oprostila stravičan zločin, jer misli da nije bio mentalno zdrav te zbog odrastanja nikad nije imao šansu za normalan život. 

DPA/Pixsell

Polusestra Serene (33) i Venus (35) Williams ubijena je 2003. godine iz kalašnjikova u pucnjavi u ozloglašenoj četvrti Compton u Los Angelesu. Yetunde Price vozila se u automobilu s dečkom za kojeg policija vjeruje da je bio meta napada. Pogođena je u glavu, a kada su ju pronašli još je bila živa, no preminula je u bolnici. 

PA/Pixsell

Glumac Dylan McDermott (53) imao je samo pet godina kada je njegovu majku Dianu ubio njezin tadašnji dečko John Sponza. Njezina smrt proglašena je nesrećom jer je Sponza tvrdio da se ona sama slučajno upucala dok je čistila pištolj. Glumac je zatražio da se ponovno otvori istraga. Dokazano je da pištoljem koji je pronađen pokraj Dianinog tijela nije ubijena, a rana od metka se nalazila na stražnjoj strani glave. 

PA/Pixsell

Sharon Tate, supruga Romana Polanskog (81), imala je 26 godina kad su je 1969. godine u njihovom domu ubili sljedbenici Charlesa Mansona. Sharon je u to vrijeme bila trudna i samo dva tjedna nakon što su ju izboli 16 puta trebala je roditi. 

REUTERS/PIXSELL

Roditelje glumca Patricka Duffyja (66) ubila su dvojica tinejdžera 1986. godine tijekom naoružane pljačke kafića koji je bio u njihovom vlasništvu. Ubijice su osudili su na 75. godina zatvora. 

DPA/Pixsell

Otac Seana Comba (45) poznatijeg kao Diddy ubijen je dok je sjedio u svom automobilu kada je reper imao samo tri godine. Melvin Comb bio je diler, a Diddy je u jednom intervjuu kazao kako je rano naučio da iz toga mogu proizaći jedino smrt ili zatvor. 

PA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao