Obavijesti

Show

Komentari 120

Žrtva hakera: Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence

Žrtva hakera: Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence
15

Glasnogovornik glumice potvrdio je da je na eksplicitnim fotografijama zbilja ona te osudio ovakvo kršenje privatnosti. Među žrtvama hakera je još 100 slavnih osoba

VIDEO

Golišave fotografije Oskarom nagrađene glumice objavljene su na internetu nakon što je hakiran iCloud. 

Glasnogovornik Jennifer Lawrence (24) potvrdio je da je na eksplicitnim fotografijama zbilja glumica te je osudio ovakvo kršenje privatnosti. 

- Policija je kontaktirana, a tužit ćemo sve one koji ukradene fotografije budu dijelili i dalje objavljivali - poručio je glasnogovornik glumice. Twitter profili koji su bez obzira na upozorenje objavili njezine necenzurirane fotografije blokirani su u kratkom vremenu. 

Osim Jennifer, među više od 100 žrtava hakera su i pjevačica Rihanna, reality zvijezda Kim Kardashian, glumice Mary Kate Olsen, Kirsten Dunst, Winona Ryder, Kaley Cuoco te model Kate Upton, pjevačica Avril Lavigne, voditeljica Jenny McCarthy, manekenka Cara Delevingne, glumica i pjevačica Selena Gomez. 

'Nečuveno kršenje privatnosti'

Neke od spomenutih negirale su vjerodostojnost fotografija, a neke su potvrdile da su na fotografijama zbilja one. 

- Sretan Božić - reakcija je glumice Becce Tobin (28), zvijezde serije 'Glee', koja se također našla na popisu hakiranih osoba. 

Oglasio se i glasnogovornik Kate Upton. 

- Ovo je nečuveno kršenje privatnosti. Namjeravamo zaustaviti širenje fotografija kako god je to moguće - poručio je. 

Gabi Grecko također se našla na ovom popisu. 

- Sve što se objavi bez moje dozvole je sramotno. Neki od nas svoju privatnost žele čuvati za sebe, sigurno se osjećaju povrijeđeno zbog ovoga - komentirala je manekenka koja se također našla na popisu, ali njezine fotografije nisu objavljene. 

Victoria Justice svojim tvitom je negirala bilo kakvo postojanje svojih golišavih fotografija, a u ime pjevačice Ariane Grande isto je učinio njezin glasnogovornik. Fotografije su se društvenim mrežama počele širiti u nedjelju navečer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane