Obavijesti

News

Komentari 51

Anamaria preživjela nalet auta: Boli je, al ima snage za osmijeh

Anamaria preživjela nalet auta: Boli je, al ima snage za osmijeh
4

Anamaria i Margareta se oporavljaju u zagrebačkim bolnicama. Njihova prijateljica Ivona nije uspjela u borbi za život. Na njih je prije 20 dana naletio mladić u BMW-u

VIDEO

Anamaria je od petka online. Sada ima laptop, pa je pročitala sve komentare na ‘fejs’ grupi podrške i oduševila se. Puno joj to znači, rekao je Željko, otac jedne od dviju preživjelih učenice na koje je prije 20 dana BMW-om naletio Deni Župan (20).

Anamaria Sabljak i Margareta Sedlarević danas se oporavljaju u zagrebačkim bolnicama. Njihova prijateljica Ivona Srećković nije uspjela u borbi za život, a roditelji su donirali njene organe.

Posljednja dva tjedna roditelji Anamarije nisu htjeli govoriti o kćerinu zdravstvenom stanju.

- Malo smo bili stopirali informacije jer se svašta počelo pisati. Hvala Bogu, njeno je stanje svakim danom sve bolje - rekao je otac, dodajući kako su njegovu Anamariju svi zavoljeli na Odjelu za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KBC-a Dubrava.

Ona je izuzetno vesela djevojka i svi su je zavoljeli. Kad je ne boli, ona pjeva, smije se i šali, no kad nastupe bolovi zbog ozljeda, onda je to strašno slušati, kaže otac Željko

- Ona je izuzetno vesela djevojka i svi su je zavoljeli. Kad je ne boli, ona pjeva, smije se i šali, no kad nastupe bolovi zbog ozljeda, onda je to strašno slušati. Zbog toga nastojimo stalno biti uz nju, razgovaramo o bilo čemu, samo da joj odvratimo misli od nesreće i onoga što se dogodilo - rekao je tata Željko. 

Roditelji se trude što više vremena provoditi uz Anamariju, no kod kuće ih čekaju još tri sina i roditelji o kojima trebaju skrbiti.

- Vjerujemo da će za tri ili četiri tjedna situacija biti puno bolja i da ćemo naše dijete, nakon gotovo dva mjeseca otkako je od kuće otišla u školu, vratiti kući - dodao je. 

Margareta Sedlarević je u drugoj bolnici, a Željko je samo rekao da je bolje. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca