Obavijesti

News

Komentari 61

Baka Dragica: Doći će Niko u moju novu kuću već za Božić

Baka Dragica: Doći će Niko u moju novu kuću već za Božić
3

Izgubila sam kuću, ostala sam bez muža, sve kćeri su mi na različitim stranama, živim u izbjegličkom sobičku, ali – ne predajem se, govori Dragica Sirotković

VIDEO

Izgubila sam kuću, ostala sam bez muža, sve kćeri su mi na različitim stranama, živim u izbjegličkom sobičku, ali – ne predajem se. I kući ću puno brže nego što svi misle. Već za Božić! A počasni gost će mi biti Niko Kovač. Ovim riječima nas je u sobi hostela Borovo u Vukovaru dočekala baka Dragica Sirotković (80). Njezina tužna priča bacila je na koljena izbornika Niku Kovača dok je razgovarao s njom u izbjegličkom kampu u Cerni.

- Svi smo se odmaknuli od njih, pustili smo mamu da priča, a i izbornik je tada izgledao kao da na svijetu osim njih dvoje u dvorani više nitko ne postoji. Bila je jako uznemirena zbog svega što je prošla i konačno joj je netko uspio pružiti riječi utjehe - prisjetila se dirljiva susreta Dragičina kći Dubravka (50).

'Nije sve u materijalnom'

Nije Kovač ništa obećao Dragici niti joj nešto darovao, ali ona će taj susret pamtiti dok je živa. Zapamtila je njegov pogled i stisak ruke.

- Nije sve u materijalnom! Njegova toplina kojom je zračio u puno situacija poslije mi je dala snagu da ustrajem u povratku kući. I zato sam sigurna da će mi kuća, koju su tek nedavno počeli obnavljati, biti gotova i useljiva do Božića. I znam da će mi doći u kuću i da ćemo u Gunji nastaviti našu priču iz Cerne - zaključuje baka Dragica.

Nije znala tko je izbornik Niko Kovač

Vesela Dragica kaže kako ona, za razliku od njezine kćeri i svih stradalih u poplavama u centru, nije znala tko je izbornik Niko Kovač.

I poslije, kad su joj rekli da je razgovarala s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, ona je samo slegnula ramenima i rekla: “On je za mene samo dobar čovjek! I rekao mi je da se ne sekiram i da će sve biti u redu”. Muža Ivana, koji je do posljednjeg dana vjerovao da će se vratiti kući, pokopala je u Gunji, a smatra da mora izdržati i zbog njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca