Obavijesti

News

Komentari 152

Bivši agent CIA pred smrt tvrdi da je on ubio Marilyn Monroe?

Bivši agent CIA pred smrt tvrdi da je on ubio Marilyn Monroe?
1

Normand Hodges (78) navodno je radio za CIA-u. Sada je na smrtnoj postelji rekao da je po njihovom nalogu likvidirao 37 ljudi. Među njima i slavnu američku glumicu

VIDEO

Vidjevši da mu je kraj blizu, Normand Hodges (78) odlučio je otvoriti dušu i priznati grijehe američkim medijima. Tvrdi da je godinama bio "čistač" tajne službe, odnosno profesionalni ubojica.

Kako piše wakavision.com, Hodges je ležeći u jednoj američkoj bolnici priznao da je bio angažiran likvidirati sve one za koje je Američka obavještajna agencija (CIA) smatrala da predstavljaju opasnost za sigurnost zemlje i to od 1959. do 1972. godine.

Vrlo dobro, kaže, pamti svako ubojstvo, a u svojoj karijeri ubio je 37 ljudi. Ipak, u sjećanju mu je ostalo ono iz kolovoza 1962. godine kad je dobio nalog da ubije američku divu Marilyn Monroe. Ona je, ispričao je, bila jedina žena koju je likvidirao.

- Imali smo dokaze da ne spava samo sa predsjednikom Kennedyjem već i sa Fidelom Castrom. Moj nadređeni Jimmy Hayworth rekao mi je da ona mora umrijeti, ali da to mora izgledati kao samoubojstvo ili predoziranje. Ja sam slušao zapovjedi - rekao je Hodges i  dodao da se zbog tog čina uopće ne kaje. Ubojstva su, kaže, bila njegov posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hodges priča da je u noći 5. kolovoza ušao u njezinu sobu dok je spavala i ubrizgao joj veliku dozu klorhidrata (koji je jak sedativ) promiješanog s "Nembutalom", odnosno barbituratom kratkog djelovanja. Glumicu je to na mjestu usmrtilo. 

- Kad je postala prijetnja za sigurnost SAD-a morala je biti eliminirana i gotovo. Ona je morala umrijeti, a ja sam samo obavio svoju dužnost - istaknuo je Hodges koji je osim žene za kojom je ludovao cijeli svijet ubio, prema vlastitom priznanju i nekoliko znanstvenika i umjetnika čije su ideje predstavljale prijetnju za sigurnost zemlje.

Priču s navodnim agentom objavio je  portal World News Daily Report koji inače objavljuje izmišljene i šaljive priče. Vijest se pojavila na internetu uoči objave knjige dvojice novinara koji također tvrde da je glumica ubijena, a da je njezino ubojstvo naručio Bobby Kennedy da zataška seks-skandal jer je Monroe spavala i s Johnom i s Robertom Kennedyjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina