• Članak
  • Komentari 33
  • Share 268
  • Tweet6

Curici s crnim krznom liječnici ponudili besplatno liječenje

Kirurzi iz Šangaja su se ponudili da će djevojčicu besplatno operirati i liječiti. Curica bi mogla napokon imati normalan život. Dok je još bila beba napustili su je roditelji

Nedjelja, 08. 7. 2012. u 19:00    Piše: Đurđica Sarjanović

Tragičnu priču malene Liu Jiangli (6) iz Kine, koja je rođena s grubim crnim krznom na licu i na većini tijela, čuli su i poznati specijalisti. Tako su se kirurzi iz Šangaja ponudili da će djevojčicu besplatno operirati i liječiti. Curica bi mogla napokon imati normalan život. Zbog rijetkog poremećaja su ju napustili roditelji dok je još bila beba, a kolege iz škole i vrtića su je cijelo vrijeme maltretirale.

Liu Mingying već godinama brine o djevojčici, a on se jedini javio socijalnoj službi kao dio obitelji koji se o njoj može brinuti, javlja Daily Mail. On je inače djed jednog od njezinih rođaka. Iako je činjenica da će curica ići na liječenje ohrabrujuće, Liu strahuje kako će zbog svog stanja malena doživotno prolaziti kroz traume. 

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: krzno, kina, dlake, curica

Izdvojeni komentari 33 komentara Pogledaj sve komentare
08.07.2012., 19:06

Beauty_Ass: nema šta krasni roditelji.. :(

08.07.2012., 19:32

Leksić: A vidi je kako je slatka i ovako...svaka čast doktorima koji su joj ponudili liječenje, jer ovako nesretno dijete zaslužuje bolji život. Okolina je okrutna i mogu smao zamisliti kako se odnose prema njoj...Nadam se da će je uspjeti u potpunosti izliječiti i onda će stvarno biti slatka i prekrasna, jer već i sada ima snage da se ovako slatko nasmije, bez obzira na svoje stanje. volim pročitati vijesti koje daju do znanja da još postoji negdje ljudskosti i onih voljnih da pomognu nekome...... prikaži sve

08.07.2012., 19:07

CatIllusion: Nedavno je bila vijest o njoj,lijepo je što je netko ponudio besplatnu pomoć.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar