Obavijesti

News

Komentari 18

Imali su sreće: "Smrznuo sam se od straha za moju Mateu..."

Imali su sreće: "Smrznuo sam se od straha za moju Mateu..."
3

Djevojčicu (1) je udarac automobila u Zadru izbacio iz kolica i odbacio dva metra dalje. Život oca i kćeri spasio je stup, koji je zarotirao automobil i ublažio nalet

VIDEO

Udarac je skršio dječja kolica, a moja je Matea odletjela iz njih dva metra dalje. Obuzeo me strašan osjećaj. Smrznuo sam se, kazao nam je Davor Ivanković (32), koji je s kćeri Mateom i susjedom bio kolateralna žrtva u sudaru.

- Pala je na trbuh, na zemljani otočić, licem prema dolje. Poletio sam prema njoj i samo ona mi je bila u glavi. Počela je plakati i tek kad sam vidio da nema krvarenja i prijeloma nego samo modrice, mogao sam prodisati. Oboje smo bili u šoku - ispričao je Davor.

Oko 10.30 sati u nedjelju krenuo je s djevojčicom starom godinu i pet mjeseci u trgovinu. Prešao je gotovo cijelo raskrižje ulica Ante Starčevića i Franje Tuđmana u Zadru te zastao pričekati zeleno svjetlo na otočiću za prijelaz posljednje trase ceste. Vidio je kako vozač Renaulta prolazi kroz crveno te da mu bočno stiže Mercedes koji neće uspjeti zakočiti. Instinktivno je povukao kolica prema sebi, a susjeda je zakoračila naprijed.

- Sve se odigralo jako brzo. Vozač Mercedesa, koji je imao zeleno svjetlo, udario je bočno u Renault i bacio ga na nas. Stup nas je zaštitio da nas ne zgazi. Zarotirao je automobil, koji nas je pokupio prednjim dijelom - rekao je Davor i dodao kako je susjedu udarac odbacio pet metara dalje. Puknulo joj je rebro i sva je natučena, a lakat su joj šivali. 

Vozač Renaulta nije bio pijan. Dobio je kaznenu prijavu zbog prolaska kroz crveno svjetlo i zbog izazivanja prometne nesreće.

Njemački turisti priskočili pomoći

Kombi s njemačkim turistima odmah je zakočio i pomogao im. Donijeli su vodu i ostali do dolaska policije. Priskočio je i čovjek iz Mercedesa, no vozača koji je prošao kroz crveno nije ni vidio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa