Obavijesti

News

Komentari 195

Iznenađenje života: Došao po 3000 kn, a otišao s tri milijuna

Iznenađenje života: Došao po 3000 kn, a otišao s tri milijuna
3

SRETNIK IZ ĐAKOVA: Dobitnik jackpota u igri Loto 6/45 nije vjerovao kad mu je prodavačica na uplatnome mjestu objasnila da je ipak dobio glavni zgoditak

VIDEO

Nakon što su prošle nedjelje u igri Loto 6/45 izvučeni brojevi 12, 19, 24, 32, 37 i 41, kao dobitna kombinacija koja je uplaćena na prodajnome mjestu Hrvatske Lutrije u Svilajskoj ulici u Osijeku, znalo se tek da je dobitak koji sretnik treba podignuti 3,153.645,92 kune.

No kako doznajemo, sretni dobitnik uopće nije bio svjestan da je “pogodio” šesticu i osvojio nešto više od tri milijuna kuna, što je jedan od najvećih dobitaka u igri Loto 6/45 u posljednjih nekoliko godina. Za sretnika, za kojeg znamo tek da je iz nekog sela u okolini Đakova, zna se da je došao do kioska Hrvatske lutrije u središtu Đakova treći dan nakon što je izvučen jackpot i zatražio “svoje tri tisuće kuna”.

Kad je prodavačica uzela i provjerila njegov listić, shvatila je da je čovjek koji je tražio svoje tri tisuće kuna zapravo osvojio jackpot s tisuću puta većim iznosom. Pozvala ga je da uđe u kiosk i objasnila mu da je on sretni dobitnik jackpota.

- Bio je skroz zbunjen, ništa mu nije bilo jasno. Rekao je da nije na televiziji pratio izvlačenje kuglica nego je SMS-om zatražio provjeru svojeg listića. Pohvalio se da su mu iz Hrvatske lutrije potvrdili dobitak i čestitali. No izgleda da je iznos dobitka koji su mu javili iz Hrvatske lutrije bio zapisan u dva reda te je dobitnik jackpota vidio samo prvi red i pomislio da je dobio 3173 kune. On uopće nije uočio još tri nule - ispričala nam je prodavačica.

Sretni milijunaš iz okoline Đakova svoj jackpot može podići u Osijeku ili Zagrebu, i to tek nakon objavljenog izvješća u službenom Glasniku Hrvatske lutrije. Rok za podizanje dobitka je 60 dana od objave konačnog izvješća. U Hrvatskoj je ove godine u igri Loto 6/45 ovo bio prvi pogođeni jackpot. Ranije je bilo dvoje dobitnika, 2013., a 2012. nitko nije pogodio jackpot u igri Loto 6/45.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca