Obavijesti

News

Komentari 49

Jedva su preživjeli: Obiteljski prijatelj ih je u snu izbo nožem

Jedva su preživjeli: Obiteljski prijatelj ih je u snu izbo nožem
4

Bračni par Rob Plevin i Sally Roythorne izgledaju kao i svaki drugi, običan par. Njihove fotografije s kćeri ne daju naslutiti da su prije par godina preživjeli horor

VIDEO

Bračni par Rob Plevin i Sally Roythorne izgledaju kao i svaki drugi, običan par. Njihove zajedničke fotografije s malenom djevojčicom ne daju naslutiti da su prije nekoliko godina preživjeli pravi horor.

Prije pet godina par je u svom domu organizirao proslavu za 30-ak prijatelja, povodom preseljenja u Cumbriu. Napustili su Newcastle kako bi bili bliže Robovim roditeljima koji su imali zdravstvene probleme, a zabavom su htjeli otvoriti novo poglavlje u životu.

Nešto poslije ponoći legli su u krevet. Za to vrijeme jedan od uzvanika, kuhar Matthew Lucas pošao je u kuhinju i uzeo nož. Par, koji je već usnuo, izbo je nožem po tijelu i glavi. Kako je kasnije rečeno na sudu, kuhar je tijekom zabave prišao nekolicini žena, no sve su ga odbile.

Rob je Lucasa poznavao oko desetak godina, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Plevin je kazao kako se Lucas prije zabave raspitivao hoće li biti slobodnih žena, naime frustriralo ga je što je još uvijek samac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znali smo da je pod velikim stresom zbog posla, a imao je i novčanih poteškoća. Mislili smo da će zabava biti dobra prilika da se opusti. Nikad nam nije palo na pamet da bi mogao postati nasilan - kazao je Plevin.

Te kobne večeri, Sally je zadobila 18 uboda nožem u glavu i lice. Lucas joj je probio i pluća. Njezin suprug dobio je dva uboda nožem u vrat, a spasila ga je brza reakcija gostiju koju su odmah zaustavili krvarenje. Dva dana je bio u komi, a budući da je izgubio mnogo krvi, morao je na potpunu transfuziju krvi i višesatnu operaciju. Osim fizičkih, ta je večer na njima ostavila i snažne psihičke ožiljke.

Danas ovaj par pomaže drugima. A umjesto da su posvećeni isključivo svojim karijerama, kao što su bili nekad, sada više cijene život i novu priliku koja im je pružena. Utjehu u tome pruža im i malena kćerkica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina