Obavijesti

News

Komentari 387

Potrošili su 85 tisuća kuna pa im propala svadba za 700 ljudi

Potrošili su 85 tisuća kuna pa im propala svadba za 700 ljudi
3

Nekoliko dana prije poplave, Marko je oličio zidove, kupio namještaj i opremio spavaću sobu. Sve je bilo spremno za useljenje trudne Ivane i svadbu od 700 ljudi

VIDEO

Umjesto velike svadbene zabave Marko Margić (27) i Ivana Lucić (23) svoj će brak samo formalizirati kod matičara. Poplava im je uništila planove za vjenčanje koje je trebalo biti prošli vikend.

- Samo zbog mesa išao sam na Krk, gdje su me ugostili moji tamošnji prijatelji lovci i omogućili odstrel divlje svinje. Propala su mi dva zamrzivača puna srnetine, jelenske divljači i veprovine. Čim su čuli što me snašlo, ti isti lovci poslali su mi 1500 kuna da se snađem - prepričava nam Marko, koji procjenjuje da im je propalo gotovo 85.000 kuna

Taman su obnovili kuću u Gunji

Nekoliko dana prije nego što je Sava poplavila njegovu kuću u Ulici Tunje Pejića u Gunji, Marko je obnovio pročelje, oličio zidove, kupio namještaj i opremio spavaću sobu. Sve je bilo spremno za useljenje trudne Ivane i svadbu od 700 ljudi, no bujica je promijenila sve.

- Mjesecima smo se pripremali za svadbu, sve smo bili nabavili i organizirali, a sad nam je samo ostala obaveza povrata kredita kojim je moja mama namjeravala pokriti dio troškova - rekao je Marko.

Uništen krevetić i dječja kolica

Otkazali su tamburaše, koji su nekome drugome svirali, a na svadbi je trebalo biti i deset konjskih zaprega.

Mladoženji je propalo odijelo, a tek kupljena dječja kolica i dva krevetića sad su za baciti jer su neupotrebljivi. No da ne bude zabune, Marko nimalo ne očajava zbog svega što mu se dogodilo. Kaže da ne vrijedi lupati glavom o zid. Njemu je najvažnije da su u petak supruga i on bili kod liječnice te da sve pretrage pokazuju da je dijete dobro.

- I što mi više do toga treba - zaključuje Marko, koji je u ovoj velikoj tragediji za Slavonce ipak zadržao optimizam.

Marko spasio više od 1000 životinja iz poplavljene Gunje

Unatoč nevolji koja ga je pogodila i zbog koje je morao odgoditi vjenčanje za koje je živio prošlih godinu dana, Margić ne posustaje u pomaganju drugima. S njim smo prije nekoliko dana proveli cijelo poslijepodne na amfibiji i svjedočili njegovu golemom trudu u spašavanju preostalih živih životinja u Gunji.

Dobrodušni Marko je, odjeven u ronilačko odijelo, dva puta dnevno u različitim amfibijama ulazio u Gunju, uskakao u vodu kad god bi vidio nešto da pliva i unosio životinje u vozilo. Njegovi prijatelji tvrde da je Marko spasio više od 1000 životinja iz poplavljene Gunje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 387
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa