Obavijesti

News

Komentari 38

Rekli joj da je posvojena i da joj je idol zapravo prava sestra

Rekli joj da je posvojena i da joj je idol zapravo prava sestra
5

Roditelji su napustili Jennifer Bricker jer je rođena bez nogu. Unatoč hendikepu bavi se akrobatikom, a gimnastičarka kojoj se oduvijek divila joj je zapravo starija sestra

VIDEO

Amerikanku Jennifer Bricker (26) je majka napustila jer je rođena bez nogu. Ipak, djevojčicu je posvojio par iz Illinoisa i pružio joj svu ljubav i pažnju. Već u djetinjstvu Jennifer je rekla kako želi biti gimnastičarka - i uspjela je, unatoč svojem hendikepu.

Tijekom bavljenja gimnastikom idol joj je oduvijek bila Dominique Moceanu (30) , slavna američka gimnastičarka koji je 1996. godine na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojila zlato nastupajući za reprezentaciju.

Sve je saznala kada je imala 16

Moceanu je 2007. godine dobila pismo u kojem je primila vijest da ima biološku sestru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Naime, posvojitelji su Jennifer kada je imala 16 godina rekli da je posvojena i da ima biološku sestru koja se bavi gimnastikom.

- Nisam prestajala govoriti o njoj! Tada nisam znala da mi je zapravo prava sestra. Nekako smo i bile slične, a i njezina sam najveća obožavateljica - kazala je Jennifer, kojoj je trebalo nekoliko godina da pošalje pismo.

Dominique: Bila je to najluđa vijest koju sam čula

Slavna gimnastičarka sve je opisala u svojim memoarima gdje je objavila fotografije i pismo koje je primila od Jennifer.

- Bila je to najluđa vijest koju sam ikada primila. Isprva sam bila bijesna, a zatim se pitala je li moj cijeli život zapravo bila velika laž? Imala sam sestru za koju nisam ni znala - ispričala je Dominique.

VIDEO

Suočila se s roditeljima koji su joj priznali dan nakon 16. rođendana da je dobila sestru. Već sa 17 godina otišla je od roditelja. Ipak, njihova biološka majka tvrdi kako ju je suprug natjerao da ostavi dijete jer nemaju novca da joj pruže adekvatnu njegu. Otac je preminuo 2008. godine.

Dominique (30) i Jennifer (26) sada su nerazdvojne.

- Naš glas, rukopis, smijeh, imamo puno toga sličnog. To je nevjerojatno - kazala je Moceanu za ABC .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina