Obavijesti

News

Komentari 79

Skupili novac: Sada pomozite Margareti odabrati ime papigi

Skupili novac: Sada pomozite Margareti odabrati ime papigi
4

Magareta Gašić (36) iz Sesveta uskoro će dobiti novog terapijskog žako papagaja nakon što joj je slučajno iz stana odletio Marko. Zahvalna je svima koji su pomogli

VIDEO

Margareta Gašić koja se obratila javnosti za pomoć pri skupljanju novca za kupnju žako papige, zahvaljuje svima koji su joj pomogli. Skupila je oko 15.000 kuna i za koji mjesec očekuje novog terapijskog ljubimca.

- Oduševljena sam, ne mogu vam ni reći koliko sam presretna. Vaši čitatelji poslali su mi oko 15.000 kuna. Odmah sam nazvala uzgajivača koji mi rekao da oko Uskrsa očekuje prve papigice, tako da bi moj novi ljubimac mogao stići do sedmog mjeseca i bit će mužjak. Do tada, budući da su mi dobri ljudi pomogli, neka sami odaberu ime za njega. U komentarima slobodno neka ostave svoje prijedloge - kazala je Margareta Gašić (36) iz Sesveta. 

Živi s vrlo teškim dijagnozama. Uz bolest kože buloznu epidermolizu imala je zloćudni tumor, a teške i nesnošljive bolove koje trpi svaki dan olakšavao joj je papagaj Marko. S obzirom na to da živi u kolicima i u teškom je stanju, to je jedina vrsta životinje o kojoj se može brinuti. On joj je pomagao u najtežim trenucima i pravio joj je društvo budući da živi sama. 

- Otkazali su mi bubrezi pa idem na dijalizu. Svaki put kad dođem on me razveselio i zbog njega nisam mislila na bolest i bolove - kazala je ona. 

No prije mjesec dana nesretnim slučajem Marko je odletio kroz vrata stana i nije se vratio. Novi žako papagaj košta više od 6.000 kuna što si Margareta nije mogla priuštiti budući da značajnim dijelom prihoda plaća skupi Manuka med iznimno ljekovitih svojstava. Taj med joj pomaže u borbi sa čestim infekcijama i ranama na koži. Kaže kako će nakon kupnje papagaja višak novca potrošiti za kupnju te namirnice koja joj znatno olakšava život, a kilogram stoji oko 750 kuna.

- Još jedanput hvala svima od srca. Ni ne znate koliko ste me usrećili - kazala je kratko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa