Obavijesti

News

Komentari 208

Sperminator: Do 34. godine je bio djevac, danas ima 99 djece

Sperminator: Do 34. godine je bio djevac, danas ima 99 djece
8

Nizozemac Ed Houben (44) radi kao turistički vodič, a vikendom se isključivo bavi “pomaganjem drugima”. Spermu nudi na internetu i spreman je spavati sa ženama

VIDEO

Sperma je kao slatkiš za maškare. Što ih više podijelite, to se bolje osjećate, kaže Ed Houben (44), Nizozemac koji daruje svoje sjeme.

VIDEO

Tijekom dana radi kao turistički vodič , a vikendom se isključivo bavi “pomaganjem drugima”. Kad je ispunio kvotu uzoraka u bankama sperme u Maastrichtu gdje živi, svoje je usluge počeo nuditi na internetu. Ondje je objavio podatke o sebi, a ženama i parovima nudi dvije vrste usluga koje ne naplaćuje.

Spreman je i spavati sa ženama

- Umjetna oplodnja potraje i do 12 ciklusa, koji su ženama teški. Osim toga, ženama nudim prirodniji put te sam spreman spavati s njima. To obično zahtijeva tri susreta - pojasnio je Houben. Dodao je kako se većina žena odluči za prirodno začeće , ali na to se ne želi upustiti sa svakom.

VIDEO

- Sada imam 75 zahtjeva iz cijelog svijeta . Prihvatit ću ih samo nekoliko nakon što čujem namjere parova - rekao je Houben. Zasad ima 99-ero djece za koju zna, ali tvrdi kako je moguće da ih je više jer mu se neke žene nikad nisu javile.

- Imam djecu u Australiji, Luxemburgu, Austriji, Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj, Italiji i Engleskoj. Žene me žele jer je moja sperma izrazito plodna - naglasio je Houben.

VIDEO

Djevojka ga ostavila jer s njim nije mogla zatrudnjeti

Prvi put je sjeme darovao s 18 godina starijem paru . Do 34. godine bio je djevac.

- Deset godina su pokušavali dobiti dijete. Ja sam im pomogao. Tad sam shvatio da je to moj poziv - rekao je Nizozemac. Trenutačno nije u vezi, a zadnja ga je djevojka ostavila nakon dvije godine jer s njim nije mogla zatrudnjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca