Obavijesti

News

Komentari 37

Veliki preokret? 'Ja sam Ben, dječak nestao prije 25 godina!'

Veliki preokret? 'Ja sam Ben, dječak nestao prije 25 godina!'
3

Jedna od najpoznatijih otmica u povijesti Velike Britanije možda je upravo dobila novi nastavak, punih 25 godina nakon što se dogodila na grčkom otoku Kos

VIDEO

Ben Needham rođen je u listopadu 1989. godine u Sheffieldu, a nestao je u ljeto 1991. godine nakon što je s majkom, bakom i djedom došao ne ljetovanje u Grčku. Kroz naredne godine policijske snage obje zemlje primale su brojne dojave o malom Benu, no dječak nikada nije pronađen, niti su pronađeni ikakvi dokazi.

U petak navečer obitelj Needham (sestra, majka i baka dječaka) pojavila se na grčkoj televiziji ' Alpha TV ' gdje su u sklopu trosatne emisije objasnili kako je Ben nestao i apelirali na gledatelje da im pomognu ako imaju bilo kakva saznanja.

VIDEO

- Molim vas, prekinite bol koja muči moju obitelj. Znam da je Ben još uvijek živ i negdje među vama. Molim vas, nazovite policiju, apelirala je očajna majka nestalog dječaka, prenosi britanski Guardian .

Anonimni muškarac tvrdi: 'Mislim da sam ja Ben!'

Već za vrijeme emisije policija u South Yorkshireu je počela primati dojave o dječaku koji bi danas imao 25 godina . Detektivi obrađuju svaku od njih, a najviše im je pažnje privukao muškarac koji tvrdi da sumnja da je Ben Needham upravo - on.

Policija je s još uvijek anonimnim muškarcem u kontaktu, te je već dogovoreno i DNA testiranje, javlja Daily Mail . Nešto slično dogodilo se i prošle godine kada se u policijskoj foto-montaži prepoznao mladić s Cipra , no DNA test pokazao je da on nije dječak nestao prije više od dva desetljeća. Njegovu je majku to jako potreslo i iznova obeshrabrilo.

Kako je nestao dječak?

Dječak je nestao 24. srpnja 1991. godine . Njegova je majka otišla raditi u obližnji hotel, pa je Ben toga dana ostao s djedom i bakom koji su obnavljali imanje u mjestu 'Iraklise'. U jednom su trenutku shvatili da Bena nema i to je zapravo bilo to. Policija nikada nije došla do upotrebljivih dokaza.

Obitelj Needham život je posvetila pronalasku izgubljenog člana obitelji, a sve i najnovije informacije redovito objavljuju na Facebook stranici .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa