Obavijesti

News

Komentari 87

Visok je čak 242 cm, ne može naći djevojku niti stalni posao

Visok je čak 242 cm, ne može naći djevojku niti stalni posao
3

Indija: Dharmendra Singh (32) iz Indije je visok 2,42 metara. Radi kao atrakcija u zabavnom parku. Želi se oženiti, ali zbog visine ne može nikako pronaći djevojku

VIDEO

Dharmendra Singh (32) iz Indije je visok 2,42 metara i samo je nekoliko centimetara niži od najvišeg živućeg čovjeka na svijetu. Nikako nije mogao pronaći posao je pa sada radi kao atrakcija u zabavnom parku. Zbog visine ne može pronaći niti ženu.

- Problem je naći nekoga tko je dovoljno visok za mene. Mislim da je to nemoguće. To je razlog zašto dosad nisam našao djevojku. Djevojke su zainteresirane za mene, razgovaram s njima, ali nisam dosad našao nekoga za koga bi se brinuo. Na koledžu sam bio vrlo stidljiv. Nisam nikada prilazio djevojkama. Jako ih uvažavam. ali nisam još sreo djevojku svojih snova - kaže Singh. 

- Što se posla tiče, kada dođem na razgovor svi me pitaju kako ću ja, tako visok raditi taj posao - kaže. U zabavnom parku dobiva 10.000 rupija (oko 1000 kuna) i s tim mu je teško preživjeti. 

Ostali članovi njegove obitelji su normalne visine, jedino je njegov djed bio viši od dva metra. Singha su zbog visine u školi često zadirkivali. 

- Zvali su me žirafom, govorili mi da sam beskoristan. Užasno sam se osjećao - kaže Singh. Kaže i da je teško sklapao prijateljstva. Često mu je teško obavljati normalne dnevne stvari. Teško hoda i uvijek treba nekoga da mu ode u trgovinu i kupi namirnice. 

Veseli ga kada nekome uljepša dan

Singh koji ima magisterij, kaže kako bi, da ima posao s punim radnim vremenom, mogao naći djevojku, ali kaže kako s neregularnom plaćom, teško može naći nekoga tko će se udati za njega. 

Kaže kako ga veseli kada nekome može uljepšati dan.

- Ljudi koji dolaze u park žele znati sve o meni. Žele se sa mnom fotografirati. Veseli me što sam popularan zbog visine - kaže Singh. U parku ga najavljuju kao atrakciju i uspoređuju ga s električnim stupom koji može pojesti 25 jaja za doručak i dnevno popiti 25 litara mlijeka". 

Trenutni rekord najvišeg čovjeka na svijetu drži Sultan Kösen iz Turske koji je visok 247 centimetara, piše Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca