• Članak
  • Komentari 19
  • Share 16
  • Tweet

Vukićev račun i dalje blokiran: Fina čeka presudu, ali od suda

Zbog štete koju je pretrpio, tužit će i Inu i Mladena Duža, ali i državu koja ga je blokirala. Naknadu štete tražit će i zato što je na presudu čekao godinu dana

Četvrtak, 07. 3. 2013. u 23:35    Piše: Snježana Flegar
Vukićev račun i dalje blokiran: Fina čeka presudu, ali od suda 24sata Ivica Vukić je samohrani otac djevojčice (11)

Počeo sam disati, ali trebat će godine da se oporavim. Iako je sutkinja napokon napisala presudu, Fina mi još nije odblokirala račun, požalio nam se Ivica Vukić (46). 

Račun njegova obrta prije dvije godine blokirala je Ina s kojom nikad nije poslovao. Stvarni dužnik je tvrtka DMD iz Bedekovčine čije je vlasnik Mladen Duž Ini i sudu dao lažne račune da Vukić duguje njemu. Sud nije provjerio vjerodostojnost, pa su blokirali Vukićev račun.

 Lani u veljači dobio je spor na Trgovačkom sudu u Zagrebu, ali sutkinja Mirna Panjan godinu dana nije napisala presudu. Nakon medijskog pritiska, ponovno je sazvala raspravu i presudila u Vukićevu korist.

Ja nisam socijalni slučaj. Samo želim da mi odblokiraju račun  da mogu raditi. Zbog toga sam izgubio sve poslove, požalio se Vukić

- U Fini su mi rekli da im donesem presudu. Kad sam je donio, rekli su da ne vrijedi, da mora stići sa suda. Još čekam – kaže Vukić. Zbog štete koju je pretrpio, tužit će i Inu i Mladena Duža, ali i državu koja ga je blokirala temeljem izmišljenih računa. Naknadu štete tražit će i zato što je na pisanu presudu čekao godinu dana. 

- U međuvremenu su mi se javili ljudi, nude mi pomoć. Ja nisam socijalni slučaj. Samo želim da mi odblokiraju račun  da mogu raditi. Zbog toga sam izgubio sve poslove. Ina mi treba platiti 2500 kuna sudskih troškova. Prošao je rok, još mi nisu platiti. Mislim da ni neće – sumnjičav je. 

Inače, Vukić je samohrani otac djevojčice (11). Građevinski je limar i krovopokrivač. Ako netko treba njegove usluge, moli da mu se jave na broj 091/5374- 156.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: ovrhe, ovrha, ivica vukić

Izdvojeni komentari 19 komentara Pogledaj sve komentare
07.03.2013., 23:38

ivekzgb: nadam se da ce tuziti , drzavu , finu , inu i onog tko je poslao taj racun na ovrhu , tuziti i uzeti im i zadnju lipu - - -

08.03.2013., 00:34

OGORČENA: sramota,tuži ih sve,sve.ja ti se divim kako si sve to izdrža ja bi završila na psihijatriju.a toj sutkinji tribalo bi sve kose počupati.

07.03.2013., 23:44

xstream: nevjerojatno...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar