Obavijesti

News

Komentari 156

Želi se oženiti prije smaknuća, njegova se djevojka nada čudu

Želi se oženiti prije smaknuća, njegova se djevojka nada čudu
3

Indonezija: Australca Andrewa Chana (31) smaknut će za dva dana. Osuđen je za krijumčarenje droge. On i njegova zaručnica Febyanti vjenčat će se u zatvoru...

VIDEO

Australac Andrew Chan (31) bit će smaknut u srijedu zajedno s još osmero osuđenika na indonezijskom otoku Nusa Kambangan. Samo dan ranije, u utorak, Chan će oženiti svoju zaručnicu Febyanti Herewila zvanu Feby (37)

Vjenčat će se u zatvoru i snimanje i fotografiranje vjenčanja će biti zabranjeno. Par se zaručio 14. veljače ove godine kada je Chan već bio u zatvoru i već je bio osuđen na smrtnu kaznu. 

- Preselila sam se iz rodnog grada Yogyakarta na Bali kako bi mu bila blizu - rekla je Feby za Bild. Dodala je kako se u Andrewa zaljubila na prvi pogled.

- On je jedan od najjačih i najljubaznijih ljudi koje sam upoznala u životu - kaže Feby. U zatvoru ga je dosad posjetila više od 100 puta. I dalje se nada da će Andrew izbjeći smrtnu kaznu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stalno plačem po noći ne mogu spavati i po danu često padam u nesvijest. Osuđen je na smrt jer su sudstvo i policija u Indoneziji korumpirani. Nitko ne zaslužuje da umre tako mlad - kaže Feby. Par nema djece. 

- Na Valentinovo me pitao želim li imati djecu s njim. Rekla sam mu da želim. Vjerujem čvrsto u to da će ga netko uspjeti osloboditi - kaže Feby. 

Andrew Chan i Myuran Sukumaran su osuđeni da su kao vođe bande 2005. godine unajmili sedam sunarodnjaka kao "mule". Oni su trebali s Balija u Australiju prokrijumčariti heroin vrijedan 2,7 milijuna eura. Godinu dana kasnije su ih osudili na smrtnu kaznu

Od ožujka 2015. prebačeni su na otok Nusa Kambangan gdje se nalazi "indonezijski Alcatraz". U srijedu će ih smaknuti streljački vod. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a