Obavijesti

News

Komentari 19

Assangea optužili za silovanje zato što je kondom puknuo?

Assangea optužili za silovanje zato što je kondom puknuo?
3

Policija je zaključila kako je Assange jednu ženu silovao jer nije htio nositi kondom, a drugu da je seksualno zlostavljao jer je kondom puknuo za vrijeme seksa

VIDEO

Julian Assange, osinvač WikiLeakesa je 11. kolovoza ove godine stigao u Stockholm. Pozvali su ga da govori na seminaru. Seminar je organizirao centar Left Brotherhood Movement. Tamo je upoznao Sarah, kako ju je nazvao Daily Mail. Riječ je o atraktivnoj plavuši u tridesetim godinama te poznatoj radikalnoj feministkinji koja se bori protiv muške diskriminacije u svim oblicima kao i seksualnog uznemiravanja. Sarah i Assange se nikad prije nisu sreli. Nekoliko puta su razgovarali telefonom i slali su si poruke internetom. Dogovorili su se i da on može, dok bude bio u Stockholmu, boraviti u njezinom stanu. Sarah mu je rekla da nekoliko dana prije početka seminara neće biti u stanu. Vratila se 24 sata prije nego je planirala i Assange je već bio tamo. Sarah je policiji kasnije rekla kako su malo razgovarali i odlučili da može ostati. Nakon toga su otišli na večeru u susjedni restoran. Vratili su se u stan i seksali. Tijekom seksa kondom je puknuo. 

Sljedeći dan Assange je bio na seminaru. U prvim redovima je ugledao ženu koju je Daily Mail nazvao Jessica. Ona će kasnije policiji reći kako je Assangea vidjela nekoliko tjedana prije na televiziji te kako je mislila da je on hrabar i interesantan. Počela je pratiti sagu o WikiLeaksu i kada je saznala da će Assange doći u Stockholm prijavila se za dobrovoljno volontiranje na seminaru. Njezino volontiranje su odbili no ona je ipak došla na seminar i kasnije došla u restoran u kojem je Assange s prijateljima ručao. Policiji je rekla kako ju je Assange u restoranu zagrlio što joj je laskalo. Nakon ručka otišli su u kino. Bili su i u parku gdje joj je Assange rekao da mu je privlačna. Nakon toga on je morao ići na party koji je Sarah za njega organizirala ali joj je obećao da će se opet vidjeti. Assange je otišao na party, a Sarah je napisala na Twitteru kako se druži s najzanimljivijim ljudima na svijetu. Navodno je tu poruku kasnije pokušala izbrisati. Assange je pak za vrijeme partyija nazvao Jessicu. 

U ponedjeljak je ona nazvala njega i dogovorili su sastanak. Došli su u njezin stanu Enkopingu i seksali se, a Assange je imao kondom. Vodili su ljubav i iduće jutro, ali sada Assange nije imao kondom. Jessica je policiji rekla kako je Assange bio nervozan kada ga je zamolila da nosi kondom. Kasnije joj je obećao da će ostati u kontaktu te se vratio u Stockholm. Jessica se navodno bojala da će ostati trudna ili dobiti seksualno prenosivu bolest pa je nazvala Sarah koju je upoznala na seminaru i rekla joj da je spavala s Assangeom. Tako su saznale jedan za drugu. Sarah je zatim nazvala Assangeova poznanika i rekla mu kako želi da Julian napusti njezin stan. U petak su Sarah i Jessica otišle na policiju. Navodno je Jessica htjela znati da li se Assangea može natjerati da napravi test na HIV, a Sarah je ispričala što se dogodilo između nje i Assangea. Policija je zaključila da kako su obje žene žrtve. Jessicu je silovao jer nije nosio kondom, a Sarah je seksualno zlostavljao jer je kondom puknuo za vrijeme seksa. 

Na blogu Menfactor osvanule su fotografije Anne Arkin i Sofije Wilen. One su navodno Šveđanke koje su Assangea optužile za silovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"