Obavijesti

News

Komentari 70

Kerry: Rusija nije povukla ni jedan korak u pravom smjeru

 Kerry: Rusija nije povukla ni jedan korak u pravom smjeru
5

John Kerry istaknuo je kako neće imati drugog izbora osim novih sankcija, ako ruski predsjednik Vladimir Putin hitno ne poduzme nešto da se kriza smiri

VIDEO

Američki državni tajnik je u četvrtak upozorio Rusiju da joj istječe vrijeme za ispunjavanje obveza iz Zajedničke ženevske izjave o smirivanju krize u Ukrajini . Kerry je zaprijetio dodatnim sankcijama koje će SAD uvesti ako Moskva hitno ne promijeni smjer politike prema Ukrajini, javlja BBC .

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Američki državni tajnik istaknuo je kako Rusija nije povukla ni jedan korak u pravom smjeru da ispuni uvjete iz sporazuma. Kerry dodaje kako neće imati drugog izbora osim novih sankcija, ako ruski predsjednik Vladimir Putin hitno ne poduzme nešto da se kriza smiri.

- Na istoku Ukrajine odvija se pažljivo planirana i organizirana vojna operacija . Ako Rusija u tom smjeru nastavi, bit će to ozbiljna i skupa greška - kazao je Kerry.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rusi izvode vježbe uz granicu s Ukrajinom

Konvoj ruskih vojnih snaga snimljen je kako se kreće cestom u blizini granice s Ukrajinom . Oklopna vozila, na kojima su bile izvješene ruske zastave, snimljena su u blizini grada Novošahtinska i okolice Rostova na Donu.

U relativnoj blizini ukrajinske granice Rusi već tjednima drže desetke tisuća vojnika, za koje su u NATO-u uvjereni da su u svakom trenutku spremni krenuti s invazijom.

Istovremeno ruska vojska je u regiji Krasnodar održala vježbe borbenih zrakoplova Suhoj-25. Piloti su vježbali izbjegavanje protuzračnih raketa te gađanje ciljeva na tlu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a