Obavijesti

News

Komentari 46

Majka otkrila: Reeva i Oscar se nisu seksali, ona je htjela otići

Majka otkrila: Reeva i Oscar se nisu seksali, ona je htjela otići
1

Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena, napisala je u svojoj knjizi June Steenkamp

VIDEO

Majka Reeve Steenkamp, koju je ubio paraolimpijac Oscar Pistorius, tvrdi da njezina kći nikada nije spavala s Oscarom, te je uvjerena da je te kobne noći odlučila napustiti Oscara.

Ovo sve otkriva u svojoj knjizi 'Reeva, majčina priča', čije dijelove je objavio časopis Time, zajedno s ekskluzivnim intervjuom, a kojeg prenosi Mirror.  

Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine...Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - napisala je June Steenkamp u knjizi

- Njezina je odjeća bila spakirana. Nimalo ne sumnjamo, te noći odlučila je ostaviti Oscara -  rekla je June Steenkamp (68). 

- Nimalo ne dvojimo u to da je nešto gadno pošlo po zlu, nešto što je (Reevu) toliko uznemirilo da je odlučila skriti se iza zatvorenih vrata s dva mobitela', napisala je June u knjizi koja će se od 6. studenoga prodavati u Velikoj Britaniji.

June Steenkamp opisuje Oscara Pistoriusa kao 'arogantnog', 'ćudljivog', 'prevrtljivog', 'eksplozivnog', 'posesivnog', 'rastresenog' i 'prijetvornog' muškarca. Također, i kao čovjeka 'naoružanog do zuba' i 'lakog na okidaču'. 

- Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena -  napisala je

Dodaje i da je njezina kći 'neprestano dvojila u njihovu kompatibilnost', te da vezu nisu konzumirali.

- Povjerila mi je da nije spavala s njim. Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine... Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - piše June Steenkamp.

Dodaje da nije uopće zadovoljna time što je Oscar Pistorius oslobođen optužbe za ubojstvo s predumišljajem, za koje bi mu prijetila kazna doživotnog zatvora. 

- Ne mislim uopće da je Reevi ispunjena pravda - napisala je June Steenkamp.

Reevini roditelji, June i Barry povjerili su u intervjuu da bi željeli susresti Oscara Pistoriusa, iako June ne zna što bi mu u tom trenutku rekla.

Podsjetimo,  Pistorius je prošlog tjedna osuđen na pet godina zatvora za ubojstvo iz nehata Reeve Steenkamp na Valentinovo 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa