Obavijesti

News

Komentari 58

Monstrum iz Srbije osuđen na 40 godina za Tijanino ubojstvo

Monstrum iz Srbije osuđen na 40 godina za Tijanino ubojstvo
2

Srbija: Dragan Đurić je osuđen za pokušaj silovanja i teško ubojstvo Tijane Jurić (15). Tinejdžericu, koju je tražila cijela regija, pronađena je mrtva u kolovozu

VIDEO

Dragan Đurić (34), optužen za ubojstvo Tijane Jurić (15), osuđen je u ponedjeljak na maksimalnu kaznu zatvora, odnosno na 40 godina, piše Blic. Presuda je nepravomoćna i obrana je najavila žalbu.

Đurić je osuđen za pokušaj silovanja i za teško ubojstvo. Otac ubijene tinejdžerice kroz suze se zahvalio svima koji su bili uz njega i rekao da je zadovoljan presudom. 

Facebook

Podsjetimo, Tijana je nestala 26. srpnja prošle godine u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku. S prijateljima je gledala nogometnu utakmicu. Kada je turnir završio krenula je kući u pratnji dvoje prijatelja, ali se u jednom trenutku vratila na igralište po majicu koju je zaboravila. Tada je nestala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijatelji su je čekali no nije se vraćala. Sat vremena tražili su je svuda oko igrališta, a potom u 1.30 sati njezin nestanak prijavili policiji. Pronašli su njezinu tenisicu i umjetni nokat pa je policija zaključila da je oteta. Ona je imala mobitel sa sobom. Posljednji signal s Tijanina mobitela lociran je sat ili sat i pol nakon nestanka dva kilometra od granice s Mađarskom. 

Počela je velika potraga. Tijanu je tražila cijela regija. Pronađena je mrtva 6. kolovoza prošle godine. Đurić je kasnije ispričao policiji da je bio pijan kada je sreo Tijanu.

- Nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je autom i ona je počela zvati pomoć. Dozivala je policiju. Začepio sam joj usta, udario je da zašuti i strpao u vozilo - rekao je Đurić policiji. 

Djevojčicu je odvezao na polje i zadavio ju. Svukao ju je i njeno golo tijelo stavio u prtljažnik svog Golfa 3 te se odvezao 15 kilometara dalje prema Somboru gdje je tijelo bacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio i njen mobitel čija je baterija već bila prazna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.