Obavijesti

News

Komentari 18

Nije imao novac: Policija ga za jamčevinu tražila ženu i bebu

Sorin se u Baselu sudario s tramvajem. Tražili su ga 1200 franaka jamčevine jer ne živi u Švicarskoj. On nije imao novac pa su mu rekli da ostavi ženu i bebu

VIDEO

Sorin B., porijeklom iz Rumunjske, putovao je iz Švicarske s obitelji kući u Njemačku u Freiburg im Breisgau. No u Baselu se sudario s tramvajem. Mislio je da nije kriv te je pozvao policiju. 

Policajci su Sorina alkotestirali i utvrdili da nije pio. Rumunj je onda inzistirao i da vozač tramvaja "puše". Policija i vozač tramvaja Sorina su pokušali uvjeriti da je on kriv, ali je Sorin inzistirao na tome da je tramvaj udario u njega, a ne on u tramvaj. 

Policija je od Sorina tražila da plati 1200 franaka (oko 7650 kuna) jamčevine jer ne živi u Švicarskoj. Ali Rumunj nije mogao platiti jer njegova kreditna kartica nije funkcionirala na bankomatu u blizini gdje je bila nesreća. 

Onda je policija Sorinu predložila da kao jamčevinu ostavi svoju devet mjeseci staru kćer i svoju ženu dok on ne ode u Njemačku po novac. 

Iako je Sorin smatrao da je takav prijedlog potpuno neprihvatljiv ipak je prešao njemačku granicu koja nije daleko te je otišao tamo na bankomat. Na računu je imao samo tri eura pa je policiji nije donio novac već samo potvrdu koju mu je bankomat isprintao. 

Sve to trajalo je oko šest sati te je policija Rumunju tek oko osam navečer vratila ženu i dijete i pustila ih dalje. Rumunj se požalio medijima koji su tražili policiju za komentar. 

Policija je rekla da slučaj istražuju i priznala je da nije baš uobičajeno da se za jamčevinu uzimaju ljudi, piše Blick.  


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk