Obavijesti

News

Komentari 10

Policija moli pomoć javnosti, a roditelji samo žele April natrag

Policija moli pomoć javnosti, a roditelji samo žele April natrag
5

April je nestala u ponedjeljak. Nakon igre s prijateljima ušla je u kombi i otada joj se gubi svaki trag. Policija je uhitila muškarca i pozvala građane da im daju informacije

VIDEO

U sklopu potrage za nestalom djevojčicom April Jones (5) policija je objavila poziv javnosti da im, ukoliko ih imaju, dojave informacije o sumnjivom Land Rover Discoveryju. Uhićeni Mark Bridger i službeno je glavni osumnjičeni za otmicu djevojčice u ponedjeljak navečer. 

Bivši vojnik (46)  uhićen je u utorak poslijepodne, a policija ga još ispituje. Službenici su otkrili da je u trenutku uhićenja na sebi imao zelenu jaknu i maskirne hlače. Objavljena je i slika plavog Land Rovera za koji se vjeruje da pripada Bridgeru, a koji je bio u jednoj radnji na servisu. Pozivaju građane da im se jave ako su osumnjičenog vidjeli u ponedjeljak ili utorak prije uhićenja. 

Objavljena je i njegova slika, a svaka informacija koju policija dobije mogla bi biti presudna za istragu. 

Očajni roditelji: Molimo, vratite našu djevojčicu

Izbezumljeni roditelji djevojčice April Jones (5), kojoj se svaki trag izgubio u ponedjeljak navečer kada je ušla u nepoznati kombi, mole pomoć kako bi se kući vratila njihova djevojčica. Paul i Carol Jones iz  velškog gradića Machynlleth obratili su se javnosti nakon što je policija uhitila Marka Bridgera (46) za kojeg vjeruju da je povezan s nestankom djevojčice, piše Daily Mail.

- Naši životi su uništeni kada je naša lijepa djevojčica odvedena od nas dok se igrala s prijateljima, rekli su roditelji i dodali da su njihovi životi stali.

- Molimo vas, molimo ako imate našu djevojčicu pustite je da se vrati kući, očajni su roditelji.

Detektiv Reg Bevan rekao je kako djevojčice još nema, ali istražitelji vjeruju da je živa. Uhićenog muškarca ispitivali su u Aberystwythu i policija se nada da će im on pomoći u pronalasku nestale djevojčice. 

Podsjetimo, djevojčicu je posljednje vidjelo dijete s kojim se igrala u ponedjeljak navečer, prije nego je ušla u kobni ombi. S obzirom da policija nije pronašla znakove borbe odmah su pretpostavili da je poznavala svog otmičara. Forenzičari trenutačno pregledavaju Land Rover uhićenog muškarca. 

Bridger ima kćer staru kao April koja je možda bila s njim u kombiju u ponedjeljak navečer. Mnoge brine činjenica da je muškarac uhićen, a policija i dalje bezuspješno traga za djevojčicom. 

Policija, između ostalog, pregledava popise seksualnih prijestupnika koji žive u blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je