Obavijesti

News

Komentari 67

Plakanje i povraćanje na sudu: Oscar pohađao satove glume?

Plakanje i povraćanje na sudu: Oscar pohađao  satove glume?
11

Iz vrlo pouzdanog izvora sam saznala da pohađaš satove glume za svoje suđenje. Tvoj učitelj ima nemoguć zadatak, napisala je u pismu kolumnistica Jani Allan (61)

VIDEO

Oscar Pistorius je pohađao satove glume prije nego mu je počelo suđenje za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp. Tako barem tvrdi novinarka i kolumnistica južnoafričkog lista Sunday Timesa Jani Allan (61), piše Mirror.

Ova optužba se pojavila u Allaninom otvorenom pismu koje je objavila na svojem blogu.

Ona tvrdi da mu je poduke davao poznati glumac. Zanimljivo, nedavno je i Reevina majka kazala da nije sigurna da li Oscar glumi u sudnici.

Jani Allan, inače rođena u Velikoj Britaniji, napisala je: 'Iz pouzdanog izvora sam saznala da pohađaš satove glume za  svoje suđenje. Tvoj učitelj ima nemoguć zadatak. Oscar, ti si posljednji u dugom nizu lažnih heroja. Kao i drugi, i ti si izdao svoje ljude i razočarao svoje obožavatelje.

Izvor joj je bliski prijatelj glumca koji podučava Oscara

Nakon što su je novinari pitali za ovo pismo, Jani je rekla: 'Tu informaciju sam dobila iz iznimno pouzdanog izvora. Riječ je o bliskom prijatelju glumca koji daje poduke Oscaru, koji je također poznat u Južnoj Africi'.

- Oscar, gledam tvoje meškoljenje i povraćanje u sudnici. Ti predstavljaš sve što Zapad prezire kod bijelih Južnoafrikanaca, koji žive ekstravagantne živote u skupim i zaštićenim kućama. Tvoja stalna i nevjerojatno apsurdna izjava da nisi znao da je Reeva u kupaonici, već si mislio da je uljez, otvara još jednu tezu. Naime, to implicira da je tebi prihvatljivo pucati na uljeza na način na koji si to učinio. Smaknuće iza zatvorenih vrata - napisala je Jani Allan. 

Allan koja sada živi u New Jerseyju, u 80-im godinama prošlog stoljeća bila je iznimno poznato ime u Južnoj Africi. Znali su je kao 'osobu kojoj se najviše dive' zbog njezinog novinarskog rada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je