Obavijesti

News

Komentari 37

Sylvain Wiltord u posljednji je tren odustao od kobnog leta...

Sylvain Wiltord u posljednji je tren odustao od kobnog leta...
3

U sudaru dvaju helikoptera u Argentini poginulo je 10 ljudi, među njima su i slavni franuski olimpijci. U helikopteru je trebao biti i bivši francuski nogometaš Wiltord

VIDEO

Sylvain Wiltord (40) , bivši nogometaš Rennesa, Arsenala, Lyona i nekadašnji francuski reprezentativac s gotovo 100 nastupa za "tricolore", izbjegao je smrt u sudaru dvaju helikoptera. Wiltord je trebao biti u jednom od helikoptera koji su se sudarili u ponedjeljak u Argentini. Helikopteri su prevozili poznate sportaše u zabačeni dio Argentine na snimanje reality showa 'Dropped' (Izbačeni), u kojem je Wiltord također sudjelovao kao jedan od natjecatelja.

Pokretanje videa...

24sata 00:23

U sudaru dva helikoptera poginulo je 10 ljudi , a među stradalima su francuski olimpijci Camille Muffat (25), Alexis Vastine (28) i Florence Arthaud (57). Wiltord je bio dobar prijatelj s poginulim francuskim sportašima, a trebao je biti u jednom od dvaju helikoptera, no odustao je u posljednjem trenutku.

- Tužan sam i potresen. Ne mogu pronaći riječi utjehe za ovo što se dogodilo. Ne mogu ni pričati - napisao je na Twitteru bivši francuski reprezentativac Wiltord.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Producenti su zbog tragične nesreće najavili kako će odgoditi snimanje showa. Ostatak ekipe koja je trebala snimati reality show poslali su kućama. Francuska tuguje za olimpijcima, Florence Arthaud, jedriličarkom s brojnim medaljama i osvojenom prestižnom utrkom Route du Rhum, Alexisom Vastineom, nagrađivanim boksačem i brončanim s Olimpijskim igrama u Pekingu te Camilleom Muffatom, plivačicom i osvajačicom tri medalje s olimpijskih igara.

Pokretanje videa...

24sata 00:42

Francuski predsjednik Francois Hollande poslao je priopćenje s izrazima sućuti zbog iznenadne smrti francuskih olimpijaca, a premijer Manuel Valls na Twitteru je izrazio sućut obitelji poginulih sportaša. Istraga oko nesreće u pokrajini La Rioja na sjeverozapadu Argentine trebala bi otkriti uzroke pada.

Zasad je poznato da uzrok nesreće nisu bili vremenski uvjeti jer je vrijeme u tom planinskom dijelu bilo dobro i povoljno za letove. Na teren su izašli istražitelji koji trebaju utvrditi kako su se helikopteri sudarili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a