Obavijesti

News

Komentari 82

'Trudni muškarac' se razvodi nakon što je rodio troje djece

'Trudni muškarac' se razvodi nakon što je rodio troje djece
4

Thomas Beatie je razvod objavio nakon što je obavio konačnu operaciju promjene spola. Priznao je da ga uskoro bivša supruga Nancy još nije vidjela u novom izdanju

VIDEO

Thomas Beatie (38) koji je diljem svijeta poznat kao 'trudni muškarac' objavio je da se razvodi od supruge nakon devet godina braka. Priznao je i da je obavio konačnu operaciju promjene spola, iz žene u muškarca. 

- Nancy još nije vidjela novog mene, rekao je Beatie u intervjuu za CBS i dodao da su i oni, kao i svi drugi parovi, prolazili uspone i padove, a trenutačno su razdvojeni. 

Upoznali su se kada su njemu bile 24 godine. Nancy koja je od njega starija 11 godina bavila se bodybuildingom, a iz prijašnjeg braka ima dvije kćeri tinejdžerice. Vjenčali su se na Havajima 2003. godine. Imaju troje zajedničke djece, Susan, Austina i Jensena.

Od izlaska u javnost paru su prijetili smrću

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Beatie je rođen kao žena, Tacy Lagondino, ali oduvijek je znao da želi biti muškarac. 

U dvadesetima je počeo uzimati hormone. Od mastektomije 2002. godine legalno je muškarac, ali tada je odlučio još neko vrijeme zadržati ženske reproduktivne organe kako bi sa suprugom mogao imati djecu jer ih ona više nije mogla imati. 

Nancy i Thomas spermu su kupili od anonimnog donatora nakon čega se on podvrgnuo umjetnoj oplodnji i zatrudnio. U vrlo kratkom razdoblju dobili su još dvoje djece. 

Beatie je 2007. godine pozirao trudan s bradom i otkrio da je prvi 'muškarac' koji čeka dijete. Par je nakon izlaska u javnost prolazio kroz brojne stresne situacije, od raznih uvreda do prijetnji smrću. 

Morali su se suočiti s neodobravanjem javnosti koja ih je optuživala da situaciju koriste kako bi zaradili novac. Thomas tvrdi da možda i jesu nešto zaradili, ali su puno više izgubili s obzirom da je morao zatvoriti svoj posao printanja majica, piše Daily Mail.

- Tisuće dolara potrošio sam na to da postanem muškarac, a još više na trudnoću. Onda sam morao angažirati odvjetnika da mi se dopusti da na rodnom listu kćeri Susan budem naveden kao otac. U jednom trenutku sve se toliko zakompliciralo da je Nancy navedena kao otac, a ja kao majka, rekao je. 

Na kraju su djecu, iako su biološki njegova, morali formalno posvojiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...