Obavijesti

News

Komentari 89

Policija uhitila sumnjivca (46), obitelj April Jones ga poznaje

Policija uhitila sumnjivca (46), obitelj April Jones ga poznaje
4

Velika Britanija: April Jones (5) u ponedjeljak navečer igrala se sa prijateljicom koja je rekla da je April ušla u kombi svjetle ili sive boje. Od tada joj se gubi svaki trag

VIDEO

Policija i dvjestotinjak stanovnika velškog gradića Machynlleth od ponedjeljka navečer traže April Jones (5). Tražili su je po ulicama, farmama, šumama, a po gradu su lijepili postere s njezinom fotografijom i na kojima piše da je curica oteta. No zasad bez rezultata. Ona se igrala u blizini svojeg doma, a svjedoci su je vidjeli kako je u ponedjeljak navečer ušla u kombi sive ili svjetlije boje.

Daily Mail piše kako April ima sestru (16) i brata (10). Njezina majka Coral (40) je pozvala policiju nakon što se April nije vratila kući oko 19.30 po lokalnom vremenu. Djevojčica se igrala s prijateljicom, a kada nije došla doma, njezina majka je otišla do kuće prijateljica. Djevojčica joj je onda rekla kako je April ušla u kombi. 

Gradić Machynlleth ima oko 2000 stanovnika. Mještani ne pamte nešto slično pa ih je otmica šokirala. Gotovo svi na neki način sudjeluju u potrazi.  

U utorak popodne Daily Telegraph javlja kako je policija na press konferenciji izvijestila kako je uhitila 46-godišnjeg muškarca s područja Machynlletha za kojega vjeruju da je povezan s nestankom April Jones. Za djevojčicom još tragaju. 

Muškarac koji je uhićen poznat je djevojčici i njezinoj obitelji. Ime mu je Mark Bridger, a policija je ubrzo pronašla i njegov automobil kojeg pregledavaju forenzičari. Istražitelji također pokušavaju otkriti je li otmica 5-godišnje April povezana sa sličnim slučajem od prije tjedan dana, piše Wales Online

Na konferenciji za novinare na kojoj je objavljeno da je uhićen sumnjivac, trebali su se pojaviti i roditelji djevojčice no bili su previše uzrujani. Glavni detektiv Reg Bevan rekao je kako istražitelji vjeruju da će April pronaći živu. 

- Tražit ćemo je dok je ne pronađemo - rekao je Bevan. Potraga i dalje traje, a otvorena je i grupa na društvenoj mreži Facebook kako bi informacija doprijela do što većeg broja ljudi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca