Zagrebački restoran s nama je podijelio nove recepte sa svog jelovnika. Hrana im je većinom azijska, ali imaju i tjedne američke i grčke kuhinje tijekom kojih pripremaju tamošnje specijalitete
Priprema zebre nije vrlo komplicirana budući da je to neka vrsta konjskog mesa. Klokan se priprema na bazi junetine, a krokodil teksturom podsjeća na puretinu, dok je okus riblji, objasnio je Matija Nikolić
Piletina s povrćem iz woka kinesko je jelo koje je prava delicija, a vrlo jednostavno za napraviti. Ako ovaj recept želite još poboljšati, možete dodati usitnjeni kikiriki za bogatiji okus
Wok Snogu je idealan za zdrav i umjeren obrok. Bez glutena, bez kruha, s dosta vegetarijanskih i veganskih opcija - zadovoljit će svačiji ukus...
Promijenite aromu svoje kuhinje i ovaj vikend napravite tradicionalno kinesko jelo iz woka. Junetina, puno povrća i fini umak je kombinacija proteina, vitamina i okusa koja će vas zagrijati i okrijepiti
Tijekom ljeta ograničite konzumaciju hrane s roštilja i prženog, izbacite mlijeko, sireve i sirne umake i dajte prednost povrću svih vrsta. Osim što je bogato vitaminima i mineralima, potiče probavu
Ako pržite hranu u woku na jakom je plamenu ili kolu i na dobro zagrijanom ulju dovoljno desetak minuta i za povrće i za meso, a zbog kraće će se obrade zadržati i više 'dobrih stvari'
Sarah je deset godina živjela u Milanu, gdje je radila kao model, a s Arminom je 14 godina. On je bio nogometaš, a zbog ozljede koljena morao je ostaviti sport. Posjećivao ju je u Italiji. Oboje su shvatili da vole wok.
ZA POTPUNI UŽITAK Wok s krokodilskim mesom mora se čim prije jesti jer ako se ohladi, meso gubi okus, kaže chef Matija Nikolić. Okus krokodila je nešto između piletine i ribe
Pirjajte na ulju s razmakom između dodavanja namirnica od dvije minute, od najkrupnijeg i najtvrđeg prema mekšem i manjim komadima. Na polovini pirjanja dodajte sol i ostale začine
Ovaj obrok pun je zdravih sastojaka, a kako je lagan za probavu, idealan je za ljeto. U wok ubacite i malo đumbira koji će tom jelu dati zanimljiv okus
Na otvorenju gradskog vrta Borovje sudjelovao je i gospodin Silvester Siročić, Zepterov WOK majstor, koji nam je otkrio kako očuvati kvalitetu hrane i kako ju pravilno pripremati
Jelovnik.hr, servis za naručivanje hrane vam donosi preporuku za tri jela iz woka kojima nikako nećete iznevjeriti vaše nepce, samo trebate odabrati koje prvo probati!
Uvijek ste htjeli isprobati francusku ili libanonsku kuhinju? Ili ste htjeli naučiti kako ispravno spravljati jela iz woka? Prijavite se na nagradni natječaj portala Gastro.hr!
Matija Nikolić je menadžerski posao zamijenio višesatnim stajanjem u kuhinji, smišljanjem novih recepata i kuhanjem zdravih i brzinskih obroka u woku
Ponekad su kornjačine potrebe za parenjem usmjerene i prema neživim bićima, npr. kuhinjskim suđem. Savjetujemo da pojačate zvuk
Iskoristi svoj Oranž