Obavijesti

Tech

Komentari 66

24sata.hr povećao prednost i uvjerljivo drži prvu poziciju!

24sata.hr povećao prednost i uvjerljivo drži prvu poziciju!
3

Rezultati Gemius istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica još su jednom potvrdili vodeću poziciju portala 24sata. Imamo 1,341.644 jedinstvenih posjetitelja!

VIDEO

Redoviti rezultati Gemius istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica još su jednom potvrdili vodeću poziciju portala 24sata na našem tržištu! 

Sa 1,341.644 jedinstvenih posjetitelja dodatno je povećao prednost pred ostalim portalima. Uz to, 24sata.hr može se pohvaliti i sa 85,415.475 pregleda stranica tijekom travnja zbog kojih klijenti mogu računati na kvalitetne kampanje koje donose rezultate.

Ovi rezultati najbolji su dokaz da 24sata stvara najrelevantniji sadržaj na hrvatskom webu kojem čitatelji vjeruju, na čemu vam se iskreno zahvaljujemo!

No travanj nije bio „zelen“ samo za 24sata.hr, i ostali portali u našoj grupi imaju razloga za slavlje. Svakako treba istaknuti express.hr, portal nove generacije koji je u samo nekoliko mjeseci pokazao da ozbiljan sadržaj ima svoju publiku na internetu. Njegovih 305.710 jedinstvenih čitatelja i 19. pozicija na ljestvici potvrđuju da je redakcija na čelu s Meritom Arslani pronašla dobitnu kombinaciju za čitatelje koje zanimaju i uzroci, a ne isključivo posljedice društvenih zbivanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliki skok ostvario je i autostart.hr, koji je sa 101.160 jedinstvenih korisnika u travnju rastao čak 83,59 posto, najviše od svih portala obuhvaćenih istražvanjem!

Među 30. najposjećenijih portala svakako treba istaknuti i naše „veterane“. 

17.) zdravakrava.hr 
22.) gastro.hr 
26.) budi.in 
29.) klokanica.hr

Ove brojke još su jednom potvrdile da sustavno ulaganje i razvoj u digitalne platforme dugoročno donose najbolje rezultate. Naravno, njih ne bi bilo bez naših čitatelja i njihovog povjerenja, koje ujedno postaje i naša obveza da nastavimo s radom i u budućnosti donesemo još bolje sadržaje i alate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle