Obavijesti

Tech

Komentari 21

Battlefield 1 ili CoD: Infinite Warfare - koja je igra za vas?

Battlefield 1 ili CoD: Infinite Warfare - koja je igra za vas?
1

Prvi svjetski rat ili daleka budućnost - glavne razlike u usporedbi dvije top pucačine ove jeseni su u tematici koju obrađuju, a u nastavku pročitajte koje su još razlike i koja je igra za vas

VIDEO

Call of Duty: Infinite Warfare je pred vratima, Battlefield 1 smo već krenuli i igrati, očigledno je još prerano za neke finalne sudove o ultimativnom FPS-u 2016. godine, no nije i za neke generalne zaključke o ove dvije igre.

Danas vam prvenstveno želimo pomoći u tome da odlučite koja igra je ona prava za vas jer što god mislili o ovim serijalima, budite uvjereni da su i Battlefield 1 i Call of Duty: Infinite Warfare neki od najvećih gaming blockbustera ikada proizvedenih. Drugim riječima, fanovi pucačina iz prvog lica nikako ne bi smjeli preskočiti obje igre no moguće je da će im se zbog radikalno drugačijih pristupa jedna svidjeti puno više od druge.

Pa, pogledajmo u čemo se sve Battlefield 1 i Call of Duty: Infinite Warfare razlikuju...

Tematika

Spomenimo prvo onu najupadljiviju razliku - Battlefield serijal se ove godine vraća u prošlost i istražuje Prvi svjetski rat dok Call of Duty nastavlja putovati u daleku budućnost.

Oba pravca djeluju primamljivo; niti jedan AAA FPS nikada nije istražio Prvi svjetski rat kao što to čini Battlefield 1, a iako se Call of Duty serijal dosad već bavio futurističkom tematikom, nikada nije otišao toliko daleko da nam dostavi iskustvo koje kao da je ispalo iz Star Treka.

Gameplay

Obje igre izgledaju vrlo ispolirano po pitanju gameplaya pa će tako pobjedu na ovom frontu vjerojatno odnijeti ona čija tematika zaintrigira više gamera. Isto vrijedi i za vas osobno, ako još uvijek razmišljate o tome koji od ovih FPS-ova kupiti, zapitajte se kakav gameplay i kakvo okruženje želite više vidjeti.

Nimalo neočekivano, ta okruženja se itekako odražavaju na samom gameplayu. Battlefield 1 se tako bavi rovovskim ratovanjem, ratnim vlakovima i cepelinima, konjaničkim odredima i posljedicama udisanja iperita. Call of Duty: Infinite Warfare pak leti u nikada dalju budućnost prepunu intergalaktičkih putovanja, futurističih Batman kuka, lasera i zločestih svemirskih terorista.

Drugim riječima, Call of Duty: Infinite Warfare gameplay je nešto brži od onoga koji će nam servirati Battlefield 1, no Prvi svjetski rat opet ne izgleda ništa manje kaotično od daleke budućnosti.

Više donosi IGN Adria.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle