Obavijesti

Tech

Komentari 82

Dečki, evo mene u nogometu: Bolt debitira u novom PES-u!

Dečki, evo mene u nogometu: Bolt debitira u novom PES-u!
1

I MARADONA JE TU Konami je objavio video iz PES-a 2018 u kojem će prvi put zaigrati - atletičar. Japanci su se dogovorili s Maradonom koji je također u igri, a tu je i Dinamo kao jedini hrvatski klub

VIDEO

Od 0 do 100 za 9.58 sekundi, od 0 do 200 za 19.19 sekundi. Pa ti njega čuvaj. Najbolji sprinter svih vremena stiže u PES 2018, simulaciju nogometa koja 14. rujna izlazi za PS4, XBO, PS3, X360 te PC. Usaina Bolta imat će oni koji prednaruče igru.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Čuli smo da voli PES

- Još nismo odlučili kakve će ocjene imati. No jedno vam mogu reći, bit će najbrži, ha, ha, ha - rekao je jedan od ljudi iz razvojnog tima igre.

- Kad smo čuli da voli PES, nismo previše razmišljali. Nazvali smo ga i pristao je. Bilo mu je bitno da ga napravimo što vjernije, njegove pokrete i slavlja - dodao je čovjek iz Konamija.

Dinamo i Hrvatska u igri

Kao i gotovo svake godine (osim kod prelaska na novi engine) bit će to 'ušminkavanje' prethodne verzije s nekim poboljšanjima i novitetima poput 'strateškog diblanja', dodatnih oblika izvođenja slobodnjaka te igrača koji će sad moći zagraditi loptu i sačuvati je dok mu se otvore suigrači, a tu je i Real Touch+ sustav.

PES je u traileru pokazao i četiri licencirane momčadi, Barcelonu, Atletico Madrid, Borussiju Dortmund i Liverpool. Konami je ovaj put prenio čak i vjernu unutrašnjost svakog od stadiona spomenutih momčadi, uz standardno dobar PES ID koji vjerno prenosi različite načine trčanja i kretanja igrača, driblinga i pucanja.

Dinamo je jedini licencirani klub iz Hrvatske, a moći ćete i pokazati da je Island itekako pobjediv igrajući s Hrvatskom u utakmici u kojoj ćete moći napraviti čak tri zamjene.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije