Obavijesti

Tech

Komentari 1

Digitalni alati doktora Skibickog na Digital Takeoveru

Digitalni alati doktora Skibickog na Digital Takeoveru

Njemački profesor Klemens Skibicki prezentirat će promjene koje uzrokuje digitalizacija, zašto se ona događa i kojim će se smjerom razvijati.

VIDEO

Digital Takeover je najveća regionalna konferencija o digitalnim trendovima na kojoj će vodeći globalni i regionalni stručnjaci predstaviti najnovije trendove iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija. 24sata je 2015. godine pokrenuo Digital Takeover inovativnu edukacijsku platformu kako bi se potaknula transformacija hrvatske digitalne scene, a uspjeh do sad održanih konferencija motivirao je organizatora da i u 2017. ponovo okupi najjače digitalne headlinere na jedno mjesto koji će održati predavanja i podijeliti ideje sa sudionicima. 

Jedan od predavača s internacionalnim iskustvom je i prof.dr. Klemens Skibicki - autor šest knjiga o digitalnom razvoju i društvenim mrežama u kojima na jednostavan način opisuje razvoj ovih tehnoloških fenomena. Ovaj doktor povijesti ekonomije od 2004. godine predaje marketing u Cologne Business School u Njemačkoj, a bavi se i savjetovanjem velikih globalnih kompanija i menadžera seniora kako bi držali korak sa stalnim i brzim razvojem digitalnih tehnologija. Prof.dr. Skibicki svojim radom povezuje znanost, politiku i digitalnu transformaciju koje inkorporira u lanac vrijednosti organizacije. 

Kako bismo razumjeli koje to strukturalne promjene uzrokuje digitalizacija, zašto se događa i kojim će se smjerom razvijati potrebno je zaboraviti sve što smo naučili tijekom doba masovne komunikacije. Ovaj fenomen Skibicki naziva "mentalna transformacija" te će o njemu i digitalnim alatima koji su nužni za uspješnije shvaćanje potrebe klijenata govoriti na Digital Takover konferenciji. 

Više o razvoju komunikacijskih vještina u digitalnom svijetu možete čuti 14. ožujka 2017. godine u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciji - Digital Takoveru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prodaju su puštene Early Bird kotizacije u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, u čiju cijenu je uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije kao i ručak i dvije pauze za kavu tijekom trajanja konferencije. Požurite po svoje kotizacije jer Eary Bird ponuda vrijedi do 26. veljače 2017. nakon čega redovna cijena kotizacije iznosi 2.500 kn. 

Više informacija o programu i predavačima saznajte u narednim priopćenjima ususret konferenciji, a novosti o konferenciji možete pratiti na službenom webu i društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru i LinkedIN-u.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu