Obavijesti

Tech

H&M za bolju budućnost mode

H&M za bolju budućnost mode
3

Nitko ne bi trebao birati između onog što izgleda dobro i onog što čini dobro. H&M donosi prave promjene i nudi više alternativnih mogućnosti svojim kupcima diljem svijeta kako bi bio uzor industriji

Promjene su započele u proizvodnim poljima gdje je smanjena uporaba kemikalija i to sve većim organskim uzgojem. Širok raspon različitih organskih materijala uvijek je dostupan u trgovinama,  a jednom godišnje u trgovine dolazi Conscious Exclusive kolekcija koja je u potpunosti napravljena od održivih materijala te dokazuje da moda i  održivost idu rame uz rame.

U proizvodnji postoje stroga pravila i standardi, koji se kontinuirano poboljšavaju i jamče sigurnost, dobre radne uvjete i pravednu plaću u cilju poboljšanja životnih uvjeta zaposlenika u tekstilnoj industriji.

I zadnje, ali ne i najmanje važno- globalnom inicijativom prikupljanja odjeće H&M sprječava da odjeća ne završi u otpadu. Neželjena i iznošena odjeća završava u otpadu. No, resursi našeg planeta nisu beskonačni. Recikliranjem, svatko može pomoći očuvanju prirodnih resursa i doprinijeti misiji zatvaranja ekološkog kruga. To znači da nova odjeća može biti izrađena od stare. Ne podcjenjujte svoju staru odjeću, već joj podarite drugi život – donesite svoju staru, neželjenu odjeću u H&M i tako ćete joj podariti novi život. Nije važno kojeg je branda i u kakvom je stanju.

Od 18.-24. travnja je World Recycle Week, i H&M ima cilj prikupiti 1000 tona starog tekstila diljem svijeta. Svatko tko podržava ovu inicijativu i donese vrećicu svog starog tekstila dobit će 2 kupona s 15% popusta na novi omiljeni artikl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U modi ne postoje pravila – osim jednog: RECIKLIRAJTE SVOJU ODJEĆU.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nakon obnove troškovi smanjeni s 5000€ na 800€ godišnje
Ograničen budžet

Nakon obnove troškovi smanjeni s 5000€ na 800€ godišnje

Rezultat obnove je prelazak iz energetskog razreda G u energetski razred B, više prirodnog svjetla, bolja mikroklima i smanjenje troškova grijanja i hlađenja s 5.000€ godišnje na samo 800€ godišnje.

Znate li da zagađen zrak utječe na zdravlje i inteligenciju?
Zaštita okoliša

Znate li da zagađen zrak utječe na zdravlje i inteligenciju?

Onečišćenje zraka štetno je kako za okoliš tako i za sve organizme koji žive u tom okolišu. Može prouzročiti štetne učinke na zdravlje, čak i smanjenje inteligencije. Srećom, na čišći zrak možemo utjecati
Strategija izgradnje okoliša za veću kvalitetu života
ENERGETSKA OBNOVA

Strategija izgradnje okoliša za veću kvalitetu života

Na BUILD UPON radionicama stručnjaci iz područja regulative, financija, kreiranja svijesti i unapređenja znanja i vještina zajedno su radili na donošenju nacionalne strategije energetske učinkovitosti zgrada