Obavijesti

Tech

Komentari 0

Iskon do kraja godine poklanja korisnicima HBO Premium i GO

Iskon do kraja godine poklanja korisnicima HBO Premium i GO
2

Odlične HBO serije Tabu, Igra prijestolja, Silicijska Dolina, Mladi papa, Westworld i Male laži su samo neki od 4000 sadržaja koje Iskon poklanja novim te postojećim korisnicima do kraja godine.

VIDEO

Iskon je predstavio novu akcijsku ponudu unutar koje je televizijski HBO Premium paket besplatan novim i postojećim korisnicima (koji produže ugovor) do kraja godine. Sadrži pet TV kanala (HBO 1, 2 i 3, Cinemax i Cinemax 2), njihove HD inačice, HBO On Demand digitalnu videoteku s oko 2500 naslova te HBO GO uslugu koja omogućava pristup sadržaju preko Smart TV-a, mobitela, tableta, računala, Chromecasta i sl. Nakon tog besplatnog perioda, korisnici koji odaberu ovaj paket imat će mogućnost nastaviti plaćati uslugu samo 20 kuna (umjesto redovitih 69 kuna) mjesečno sve do 2020. godine. 

HBO OD digitalna videoteka na Iskon.TV-u te HBO GO, koji je također dio paketa, uz standardno praćenje programa nude pristup sadržajima koji se mogu gledati u bilo koje doba. Uz već spomenute aktualne filmove i serije, tu su poznati i nagrađivani dokumentarci, posebna Disney rubrika za najmlađe, serijali za odrasle te arhiva svih kultnih serija iz originalne HBO produkcije.

Za Iskonove korisnike koji u svojim paketima nemaju uključen Iskon.TV (koriste samo internet ili internet i fiksni telefon), akcija koja traje do 15. ožujka nudi besplatni pristup HBO GO servisu do kraja godine, nakon čega postoji mogućnost nastavka  korištenja po promo cijeni od 20 kuna mjesečno do 2020. godine, umjesto standardnih 39 kuna. HBO GO je najbolje rješenje za sve koji žele uživati u novim serijama i filmovima  bez mučenja s torrentima, zvukom, titlovima ili cam snimkama. 

Detalji trenutno najbolje akcije za sve ljubitelje serija i filmova se nalaze na adresi https://www.iskon.hr/HBO. Ponuda se može iskoristiti od 15.2. do 15.3.2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…