Obavijesti

Tech

Komentari 1

Kako radi Vip fiskalna blagajna i što sve možete dodati u nju?

Kako radi Vip fiskalna blagajna i što sve možete dodati u nju?
5

Postavljanje Vip fiskalne blagajne iznimno je jednostavno, ali u svakom trenu imate pomoć i pristup službi za korisnike, a kad je postavite moći ćete sami unositi promjene kad trebate

VIDEO

Uz cijenu, vjerojatno glavni razlozi zbog kojih ćete se odlučiti za određenu fiskalnu blagajnu je i kvaliteta same usluge, njezina pouzdanost i jednostavnost korištenja. 

Korisnici s kojima smo ranije razgovarali upravo su te razloge naveli kao ključnima u svom odabiru Vip blagajne. Nekima je tako bila važna mogućnost vođenja kvalitetne baze podataka, jednostavnost samog postaljanja ili backup podataka. Nakon što ste zatražili blagajnu u nekom od Vip centara, dobit ćete poruku s linkom za administracijski dio sustava i inicijalnu lozinku. 

Ne trebate IT diplomu da bi postavili blagajnu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samu blagajnu možete postaviti iznimno jednostavno čak i ako niste iskusni korisnik, a ako zapnete u nekom trenu, tu vam je 24 sata na dan dostupna korisnička služba. 

Blagajna se inače sastoji od administracijskog dijela sučelja i aplikacije kroz koju ćete izdavati račune. Nakon prve prijave, sustav će zatražiti da postavite novu lozinku koju ćete znati samo vi.

Korak po korak

U nastavku će vam se otvoriti izbornik u kojem ćete morati podesiti cijelu uslugu. Tu se traži od vas da unesete informacije o vašem poduzeću, poput OIB-a, adrese i sl. koje morate po zakonu unijeti. No i to će vam Vip blagajna olakšati jer vas kroz cijeli postupak vodi 'čarobnjak' koji će brinuti da nešto ne propustite. Tako ćete uz dodatnu pomoć unijeti podatke o vašem poduzeću, poslovnom prostoru, naplatnim uređajima, korisnicima i proizvodima te načinima plaćanja, a čim to sve prođete i imate zelene kvačice sustav će vas obavijestiti da je spreman za rad. 

Pola posla već je odrađeno

Da vam cijela stvar prođe uz još manje muke, na polju s proizvodima blagajna ima niz kategorija poslovanja s unaprijed definiranim proizvodima i uslugama za ta zanimanja, poput frizera, veterinara, taksista...Klikom na neku od njih, blagajna će za vas unaprijed postaviti najčešće artikle i sortirati ih u grupe. Možete i dodavati nove proizvode i grupe ili mijenjati one koje je sustav sam ubacio. Sustavu za administriranje možete pristupiti u bilo kojem trenutku i dodavati nove proizvode i mijenjati postojeće, a sve izmjene koje napravite vidljive su isti tren na naplatnim uređajima.

Samu blagajnu možete preuzeti za Windows uređaje ili mobitele, a nakon instalacije ćete morati unijeti aktivacijski ključ, koji možete vidjeti u administracijskom sučelju vezano uz uređaj koji ste postavili. Nakon toga se prijavljujete u blagajnu sa svojim podacima i možete raditi.

Promjene unesite u trenu

S popisa koji ste uredili možete birati uslugu ili proizvod koji želite naplatiti i dodati ga na račun. Proizvod koji ste odabrali možete i unutar ove aplikacije mijenjati i to tako da mu uredite dodatni opis ili promijenite cijenu. Kada ste zadovoljni, potvrdite račun koji će se fiskalizirati.  

Želite znati više o Vip blagajni? Javite nam se!

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje